WhatsApp lanseaza functia de apelare video

WhatsApp a introdus pentru cei peste un miliard de utilizatori ai sai o functie mult asteptata, care s-a aflat in teste in ultimele luni: cea de apelare video. Aparitia acesteia este anuntata pentru urmatoarele zile si va fi functionala chiar si pe conexiunile mai slabe.

1

Utilizarea functiei de apelare video este foarte simpla. Apasand butonul din dreapta sus al ecranului vei putea alege intre apelul audio sau cel video. Interfata grafica este una simpla, asemanatoare cu cea de la Skype. Alaturi de imaginea interlocutorului, exista trei butoane pentru schimbarea camerei, dezactivarea microfonului si incheierea apelului.

https-_2f_2fblueprint-api-production_s3_amazonaws_com_2fuploads_2fcard_2fimage_2f285078_2fvid-call-4

Lansarea optiunii de apelare video poate fi considerata tarzie pentru o aplicatie care va implini 7 ani in ianuarie 2017. Pe de alta parte, 2016 a fost un an foarte productiv pentru inginerii care se ocupa de WhatsApp. Versiunea pentru desktop, criptarea automata a convorbirilor, transferul de date catre Facebook plus alte multe facilitati mai putin importante au fost lansate, toate, anul acesta.

Apelarea video face parte din cea mai noua versiune de WhatsApp, disponibila acum pentru Android, iOS si chiar Windows Phone.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns