• logo_0028_tvri

  TVR INTERNATIONAL

  Fiind un canal orientat spre divertisment, TVR Internaţional are o gamă largă de programe, oferind ştiri, filme, talk-show-uri şi multe altele, având o audienţă globală.

 • logo_0027_antenai

  ANTENA INTERNATIONAL

  Antena Internaţional oferă o varietate de programe de divertisment, de la ultimele ştiri şi talk-show-uri până la sport, comedie şi multe altele.

 • logo_0026_protvi

  PROTV INTERNATIONAL

  ProTv International mentine legatura dintre telespectatorii sai si tara lor de origine, prin intermediul programelor de stiri cu cel mai bun rating, al programelor de divertisment de buna calitate, al filmelor clasice si al serialelor moderne, dar si gratie programelor interactive create special pentru romanii din strainatate.

 • logo_0025_realitatea

  REALITATEA TV

  Este un post TV de ştiri, care are programe diverse, legate de relaţiile locale şi internaţionale. Principiile de bază ale acestui post sunt obiectivitatea, acurateţea şi profesionalismul, furnizate dintr-o perspectivă globală.

 • logo_0024_tmc

  THE MONEY CHANNEL

  E primul post din România orientat spre lumea business-ului. Oferă informaţii din toate domeniile financiare, precum şi analize realiste ale relaţiilor economice naţionale şi internaţionale.

   

 • logo_0023_n24

  N 24

  Este un post specializat pe ştiri, prezentând realitati naţionale şi internaţionale rapid şi obiectiv.

 • logo_0022_speranta

  SPERANŢA TV

  Misiunea postului Speranţa TV este de a promova valori familiale puternice prin închinare şi rugăciune, de a ajuta la dezvoltarea unui caracter bun prin predici motivaţionale şi de a oferi un mesaj de speranţă familiilor româneşti.

 • logo_0021_national

  NATIONAL TV

  Oferă un domeniu complet de divertisment pentru comunităţile româneşti din întreaga lume. Acest canal transmite programe generale de divertisment şi acoperă evenimentele actuale de interes.

 • logo_0020_favorit

  FAVORIT

  Este un post de muzica populara romaneasca, ce ofera un stil unic de cultura telespectatorilor, cultura autentica romaneasca, portretizata prin muzica si dans.

 • logo_0019_prima

  PRIMA TV

  Oferă o paletă completă de divertisment TV comunităţii româneşti. Combinaţia sa unică de sport, filme, talk show-uri si reality show-uri captivează audienţa românească globală.

 • logo_0018_kiss

  KISS TV

  Furnizează videoclipurile favorite ale românilor, precum şi cele mai iubite melodii din inima României.

   

 • logo_0017_kanald

  KANAL D

  Kanal D este axat pe divertisment, cu programe diferite, filme, sitcom-uri şi sport.

   

 • logo_0016_utv

  U TV

  Este un post de muzică şi dans. Telespectatorii pot viziona cele mai recente videoclipuri şi pot asculta muzica favorită pe acest canal de excepţie.

 • logo_0015_party

  PARTY TV

  Transmite ultimele ştiri despre vedete, programe de divertisment, precum şi videoclipuri muzicale.

 • logo_tvrnews

  TVR NEWS

  24 de ore de stiri

 • logo_0013_ctv

  CREDOTV

  Credo TV este un proiect născut din respect pentru oameni și pentru valorile civilizației iudeo-creștine, o televiziune ce își propune să aducă în casele românilor programe decente, de calitate, capabile să se ridice la nivelul așteptărilor unui public matur.

   

 • logo_0012_b1

  B1 TV

  Postul de televiziune B1 oferă telespectorilor subiecte la care să se gândească, fără a le spune cum să gândească. Este un post care oferă o imagine inedită asupra realităţii şi are curajul să abordeze teme, personalităţi sau domenii foarte diverse, chiar contrastante, în intenţia de a capta în mod realist esenţa timpului în care trăim.

 • logo_0009_ddtv

  DDTV

  DDTV-Al doilea canal ce poarta amprenta Dan Diaconescu. Un excelent program axat pe dezbaterea vietii politice autohtone.DDTV va propune in premiera un nou format de emisiuni care cu siguranta vor starni interesul telespectatorilor. românească globală.

 • logo_0008_etno

  ETNOTV

  ETNO TV este singura televiziune cu program preponderent folcloric si furnizoare a unor emisiuni de calitate pentru populatia devoratoare de folclor si de bunuri de larg consum atat din mediul rural, cat si din mediul urban.

 • logo_0007_taraf

  TARAF TV

  Taraf Tv este postul de televiziune din Romania care difuzeaza exclusiv videoclipurile interpretilor de manele si muzica lautareasca.

 • logo_0006_trinitas

  TRINITAS TV

  TRINITAS TV este televiziunea care reflecta din punct de vedere teologic si spiritual diferite momente solemne din viata comunitatilor religioase si din viata civila (Ziua Eroilor, sarbatori nationale, evenimente europene, aspecte din viata comunitatilor romanesti de peste hotare, schimburi, culturale etc.).

 • logo_0005_neptun

  NEPTUN TV

  Inca din 2007, Neptun TV a inceput sa emita prin satelit, iar o data cu aceasta miscare foarte intrazneata, popularitatea postului a crescut intr-un ritm alert si la nivel national. Constantenii stiu foarte bine acest post de televiziune care le-a fost alaturi toti acesti ani. Transmisiile Neptun TV de stiri sportive si divertisment, au cucerit casa cu casa si au atras atentia fiecarui segment al populatiei.

 • logo_0004_tvr3

  TVR3

  TVR3 este un canal nou al televiziunii publice din Romania. Primul post national dedicat vietii comunitatilor locale are o grila cu productii ale studiourilor teritoriale TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timisoara, TVR Targu Mures. Partea de sud a tarii este acoperita de productii realizate de studioul central. In timpul saptamanii, postul TVR 3 ofera programe informative si de divertisment. La sfarsit de saptamana, vor fi difuzate emisiuni pentru copii, spectacole, concerte, filme si reportaje de calatorie. TVR 3 are si programe dedicate minoritatilor nationale, cu subtitrare in limba romana.

 • logo_0003_cultural

  TVR CULTURAL

  TVR Cultural este un canal al televiziunii publice din Romania, lansat in 2002, care difuzeaza emisiuni preponderent culturale. TVR Cultural este singurul post de televiziune din Romania care ofera publicului un program zilnic de stiri – info cultural, in regim de actualitati, dedicat in exclusivitate fenomenului cultural. Filmul romanesc de televiziune, documentarele de arhiva si cele de actualitate, muzica clasica, emisiunile cu caracter educativ si dezbaterile pe teme de actualitate culturala se regasesc printre componentele principale ale grilei de programe.

 • logo_0002_rtn

  RTN

  RTN este canalul dedicat romanilor stabiliti in strainatate. Majoritatea emisiunilor originale sunt realizate in studiourile RTN din Chicago.

 • logo_0001_gsport

  GLOBAL SPORTS

  GLOBAL SPORTS este dedicat transmisiilor si evenimentelor sportive.

 • logo_0000_rsc1

  RSC1

  RSC 1 difuzeaza emisiuni pentru toate varstele si gusturile, reunind programele a 6 dintre cele mai bune canale de televiziune din Romania:
  Prima TV – stiri si divertisment
  B1TV – filme romanesti si talk-show-uri
  10TV – talk-show-uri precum `Nasul` cu Radu Moraru
  Neptun TV – divertisment de la malul Marii Negre
  Etno TV – muzica populara romaneasca si muzica de petrecere
  RTN Chicago – emisiuni crestine