Voltaj a lansat „100 de ani“, piesă scrisă de români pentru Centenar

Voltaj a lansat „100 de ani“, o melodie ale cărei versuri sunt compuse de către fanii trupei special pentru aniversarea Centenarului.

La 100 de ani de la Marea Unire, trupa Voltaj şi fanii săi lansează o piesă specială. Pe 30 noiembrie, „100 de ani“ va fi cântată live publicului din Alba Iulia, care va crea un flashmob special. Versurile piesei sunt compuse de fanii trupei, iar videoclipul prezintă imagini cu unele dintre cele mai frumoase locuri din România, printre care Delta Dunării şi Salina Turda.

„Pentru că întotdeauna am avut o legătură strânsă cu fanii noştri, ne-am gândit să sărbătorim împreună cu ei cei 100 de ani de la Marea Unire, ei să fie cei care compun versurile piesei şi noi melodia. Urma să cântăm pe 1 Decembrie această piesă, dar pentru că am fost foarte încântaţi de cum a ieşit, am decis să o lansăm un pic mai devreme, ca ea să poată ajunge la urechile cât mai multor români până la Ziua Naţională“, a declarat solistul Voltaj, Călin Goia.

În 2016, Voltaj a lansat albumul „X“, material ce conţine 10 piese, printre care „Din toată inima“, „De la capăt“, „Kori Gent“, „Nana“ (alături de Ruby), „A XII-A“, „Anotimpuri“, „X“. Până în prezent, trupa a lansat hituri precum „Pic, pic“, „Dă vina pe Voltaj“, „Şi ce“, „Meci de box“, „Mi-e dor de“, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru „Cred că-s HIP“ şi au lansat alături de peste 200 de tineri talentaţi single-ul şi clipul „Dincolo de stele“. Anul trecut, în prag de sărbători, Voltaj şi Andra au colaborat pentru „Nu doar de ziua mea“, o poveste emoţionantă însoţită de un videoclip realizat de Roman Burlacă. La începutul lunii noiembrie, trupa a lansat „Amprente“, o piesă cu un sound surprinzător.

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns