ET

Viata secreta a lui Elizabeth Taylor

Actrita Elizabeth Taylor, decedata in 2011, a condus multa vreme, chiar din resedinta sa din Beverly Hills, o retea ilegala in beneficiul celor infectati cu HIV sau bolnavi de SIDA.

Dezvaluirea a fost facuta intr-o emisiune de mare audienta din SUA de o prietena a ei, modelul si actrita Kathy Ireland, relateaza ContactMusic.

Elizabeth Taylor s-a luptat multi ani, public, pentru ca viata suferinzilor de SIDA si a celor infectati cu HIV sa devina mai buna si sa aiba mai usor acces la medicamente, ea avand si o fundatie in beneficiul acestora. In cele din urma, a ajuns sa conduca o retea ilegala, prin care furniza pacientilor medicamente experimentale, intocmai ca in filmul “Dallas Buyers Club”, care i-a adus unOscar lui Matthew McConaughey.

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

Kathy Ireland sustine ca Taylor stia ca risca inchisoarea, daca era prinsa: “Era o casa sigura. Mare parte din munca pe care o facea era ilegala, dar salva vieti. Era intr-o vreme cand nu faceai asa ceva. Asociatii sai de afaceri ii spuneau mereu ‘Renunta la asta’. A primit si amenintari cu moartea.

Prietenii ii inchideau telefonul cand le cerea ajutorul, dar ceva ce iubeam la Elizabeth era curajul sau…”, a povestit actrita in emisiunea “Entertainment Tonight”.

“Ar fi mers la inchisoare pentru asta. Elizabeth si frica nu se aflau insa in aceeasi propozitie”, a mai completat vedeta.

Sursa: Ziare.com

Canale TV Romanesti-Echipament Gratuit

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns