Un fotbalist a semnat contract pe viaţă cu FC Barcelona

Andres Iniesta a decis să semneze ”pe viaţă” cu FC Barcelona, a anunţat pe site-ul oficial conducerea clubului catalan. În vârstă de 33 de ani, Iniesta va juca la FC Barcelona până când va decide să se retragă din activitate.

Fanii Barcelonei răsfulă uşuraţi. Andres Iniesta, o legendă a clubului, a fost de acord cu noul contract propus de conducerea clubului. Actuala înţelegere expira la finalul acestui sezon şi Iniesta a lăsat de înţeles în mai multe interviuri că ia în calcul să plece de pe Camp Nou.

Dar s-a lăsat convins de oficialii clubului şi urmează să semneze noul contract în cadrul unei conferinţe de presă. Înţelegerea va fi valabilă până când Iniesta va decide să se retragă.

Este o victorie a lui Josep Maria Bartomeu, un preşedinte tot mai contestat la FC Barcelona. Acesta a mai anunţat o dată că Messi şi Iniesta şi-au prelungit contractele, dar în realitate aceştia n-au semnat nimic, ci doar şi-au dat acordul verbal.

Cât despre Iniesta, este un simbol al clubului catalan. A adunat până acum 639 de meciuri pentru FC Barcelona, al doilea din istoria clubului ca număr de prezenţe. În acest timp a marcat 55 de goluri şi adunat 30 de trofee, cele mai multe obţinute de un jucător în istoria Barcelonei, record împărţit cu Leo Messi.

Iniesta a venit la FC Barcelona în septembrie 1996, când avea doar 12 ani.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns