drpokem

Un creator de reclame îi propune lui Cioloş conceptul Pokemon Dracula

Un creator şi producător de reclame din Arad a lansat ideea dezvoltării conceptului ”Pokemon Dracula” şi i-a scris premierului Dacian Cioloş un mesaj prin care îi propune să iniţieze un parteneriat cu producătorii jocului. Coman spune că Pokemonii cu chip de Dracula ar putea fi ascunşi în locuri din Transilvania, pentru promovarea turistică a zonei.

Călin Coman a lansat pe Facebook o idee de promovare turistică, prin intermediul jocului Pokemon Go, pe care a transmis-o atât premierului Dacian Cioloş, cât şi companiei care produce aplicaţia.

”O idee de PR pentru România, şi nu doar PR… având şi potenţial economic. Domnule Dacian Cioloş, dacă sunteţi pe recepţie, puteţi să o consideraţi. E o chestiune care poate deveni serioasă. Dezvoltăm (România – n.r.) un concept de Pokemon Dracula. Am ataşat un exemplu făcut de mine (doar în scop de prezentare). Vorbiţi cu producătorii jocului, companiile Nintendo/Niantic, alocaţi un buget de la stat şi ascundem aceşti Pokemoni în toate locurile frumoase şi pitoreşti, de la Castelul Bran, până în pădurile frumoase din România. Dar mişcaţi-vă repede, fenomenul ia amploare acum”, i-a transmis Călin Coman premierului.

draculapoke

Contactat de News.ro, Călin Coman a declarat că a transmis această idee şi producătorilor jocului Pokemon, prim mesageria electronică.

”Noi suntem dispuşi să oferim ajutor pentru un astfel de proiect, fără obligaţii din partea Guvernului. Avem o casă de producţie, competenţe în grafică, animaţie, film, putem concepe un personaj 3D. Cred că ne trebuie mai mult imaginaţie, decât bani, pentru că nu este o investiţie mare”, a spus Coman.

Arădeanul consideră că autorităţile ar trebui să se implice în crearea unui ”Pokemon specific românesc”.

Sursa: digi24

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns