Techsylvania aduce în România reprezentanţi Amazon, MIT şi Nvidia

Cluj a crescut prin sectorul IT şi una dintre conferinţele care deschid discuţii între oamenii din ţară şi cei de peste hotare este Techsylvania.

Techsylvania 2017 se va desfăşura între 17 şi 20 iunie la Cluj, la Casa de Cultură a Studenţilor şi organizatorii estimează pentru acest an peste 1.500 de participanţi. Evenimentul e format dintr-o conferinţă cu speakeri internaţionali, un maraton de programare şi dezvoltare de-a lungul a 24 de ore (hackathon) şi Startup Avalanche, o competiţie pentru companii aflate la început de drum.

Printre speakerii importanţi care vor participa la evenimentul din 2017 sunt reprezentanţi ai Nvidia, SAP, Allianz Ventures, Financial Times, Amazon, Wunderlist, McKinsey, 500 Startups, SamsungNEXT şi alţii. Totuşi, va fi prezent şi Newton Howard, profesor de Computational Neuroscience şi Neurosurgery la Universitatea Oxford, director la MIT Mind Project şi la MIT Syntethic Intelligence Labs.

Pe lista invitaţilor mai este şi Tariq Krim, fondator şi CEO al Jolicloud şi numit „Young Global Leader“ de către World Economic Forum. În ceea ce priveşte dezvoltarea pe gadgeturi, anul acesta vor fi la hackathon Amazon Echo, Jetson TX2 Module de la Nvidia, Electric Imp şi Arduino.

Vor fi ocazii şi de a discuta cu oamenii care îi pot ajuta pe tinerii inovatori să obţină susţinere şi chiar finanţare pentru afacerile lor. De-a lungul celor trei ediţii Techsylvania au fost pe scenă peste 100 speakeri, internaţionali şi locali, fondatori şi investitori. Dintre aceştia, 35 au fondat companii care împreună valorează mai mult de 4,36 miliarde de dolari, iar suma fondurilor tuturor investitorilor participanţi depăşeşte 6,34 miliarde de dolari.

Nu în ultimul rând, cei sub 18 ani care vor să participe pot obţine un bilet gratuit la eveniment, dacă trimit un mail la [email protected] sau un mesaj pe pagina de Facebook a evenimentului, prin care îşi exprimă dorinţa de a participa la conferinţă sau hackathon.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

 
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns