Soții Obama le urează “o viață plină de bucurii” prințului Harry și logodnicei sale Meghan Markle

Barack și Michelle Obama le-au adresat felicitări prințului Harry și logodnicei sale, actrița americană Meghan Markle, cu prilejul anunțării viitoarei lor căsătorii în primăvara anului 2018, relatează marți AFP.

“Michelle și cu mine suntem încântați să-i felicităm pe prințul Harry și Meghan Markle pentru logodna lor. Vă urăm o viață plină de bucurii și de fericire împreună”, a scris fostul președinte luni pe Twitter. Un mesaj redistribuit apoi și de Michelle Obama.

Prințul Harry, 33 de ani, s-a declarat luni “încântat” că se va căsători curând cu actrița americană creolă — mama ei este afro-americană — în vârstă de 36 de ani.

Cei doi s-au întâlnit la Londra în iulie 2016 prin intermediul unor prieteni comuni.

După mai multe săptămâni de zvonuri, prințul a prezentat-o pe Meghan Markle bunicii sale Elisabeta a II-a și a făcut în sfârșit anunțul oficial al logodnei sale.

La şedinţă foto oficială de luni, Meghan Markle şi-a etalat inelul de logodnă, realiat după un desing special conceput de prinţul Harry, inel cu o puternică încărcătură sentimentală.
Bijuteria are trei diamante: unul adus din Botswana şi două care i-au aparţinut mamei sale, prinţesa Diana.

Cuplul se va instala la Nottingham Cottage, o reședință din cadrul palatului Kensington unde locuiesc prințul William, fratele lui Harry, soția sa Kate și cei doi copii ai lor, George și Charlotte.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

 
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns