Sony lansează trei noi modele de căşti wireless prevăzute cu tehnologie de anulare a zgomotului

Sony oferă noi modele de căşti wireless din seria 1000X, prevăzute cu tehnologie de anulare a zgomotului de fundal şi funcţie ”Adaptive Sound Control”, pentru ajustarea automată a setărilor în funcţie de activitatea desfăşurată. În plus, acestea dispun şi de funcţie pentru „Optimizarea Presiunii Atmosferice” care analizează presiunea atmosferică din mediul în care se află utilizatorul şi optimizează performanţa căştilor.

Vârful de gamă sunt căştile Sony WF-1000X, care nu au niciun cablu şi includ tehnologia de anulare a zgomotului. Căştile WI-1000X pot fi purtate în spatele gâtului, fiind concepute pentru utilizatorii care fac naveta şi cărora le place să asculte muzică în timp ce călătoresc. Sony WH-1000XM2 sunt noile căşti premium pentru cap, cu tehnologie de anulare a zgomotului care oferă o durată mare de utilizare a bateriei şi opţiuni suplimentare de reglare a sunetului la mediul înconjurător.

Folosind aplicaţia Sony | Headphones Connect  cu seria de căşti 1000X, utilizatorii obţin mai multă flexibilitate în reglarea sunetelor pe care doresc să le audă. Prin funcţia „Adaptive Sound Control”, utilizatorii pot personaliza setările de anulare a zgomotului şi de sunet ambiental, schimbând automat preferinţele acestora din aplicaţie, în funcţie de momentul în care le folosesc şi de ceea ce vor să asculte.

Prevăzute cu un driver de 6mm, căştile WF-1000X pot fi încărcate în suportul special, oferind până la 9 ore  de utilizare.

WI-1000X include sistemul zip de management al cablurilor şi alerte prin vibraţii pentru apelurile primite. Au o autonomie a bateriei de până la 10 ore cu conexiune wireless sau de până la 14 ore prin conexiune audio prin cablu.

Căştile Sony WF-1000X sunt disponibile din luna septembrie la preţul de aproximativ 220 de euro. Modelul WI-1000X are un preţ de 330 euro iar varianta WH-1000XM2 poate fi achiziţionată cu 380 euro.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns