Simona Halep a pierdut cu Serena Williams, după un meci de poveste

Simona Halep nu a reușit să o învingă luni pe Serena Williams în turul 3 de la Australian Open. A pierdut fără drept de apel primul set, a revenit formidabil în setul doi iar după un inceput de set 3 echilibrat Halep a cedat. 1-6, 6-4, 4-6.

Simona Halep a câștigat primul game al partidei dar apoi a pierdut setul la 1, nu a avut nicio șansă în fața Serenei Williams. Lucrurile s-au schimbat în setul doi când Halep a schimbat strategia, a fost mai relaxată. A câștigat cu 6-4.

În setul 3, la 3-2 pentru Halep, jucătoarea noastră a avut 3 mingii de break dar nu a reușit să profite. S-a făcut 3-3. În schimb, Serena Williams a reușit să facă break pe serviciul lui Halep, 3-4.

Serena era o sperietoare când eram mai tânără, dar acum nu mă mai simt intimidată. Am un respect uriaș pentru ea, pentru că este o mare campioana, dar e doar o adversară din turul următor pentru mine.

Să fii numărul 1 în lume sau să fii cel mai bun din lume, după părerea mea sunt lucruri puțin diferite. În acest moment, eu sunt numărul 1 în lume. Simt că sunt acolo de multe luni, multe săptămâni. Dar, cu siguranță Serena este cea mai bună din lume, pentru că are atât de multe trofee de Grand Slam. A fost foarte mult timp pe primul loc.

Nu pot să compar rezultatele mele cu ale ei. Dar, în acest moment, această poziție (n.r. de lider WTA) îmi dă încredere și mă ajută să fiu pozitivă”, a spus Simona Halep, după victoria cu Venus Williams (6-2, 6-3), potrivit Digi 24.

Serena Williams, citată de Prosport: „Da a fost un meci foarte intens, puncte incredibile, dar de asta îmi place. E o bucurie foarte mare pentru mine. Trebuia să-mi ridic jocul, am jucat cu liderul mondial şi e acolo pentru că merită.

Ştiam că pot să joc tot mai bine şi am reuşit să fac diferenţa. Nu cedez niciodată. Lupt până la limite, muncesc mult pentru orice punct. E un mriacol că sunt aici. Asta e treaba mea, să vin să joc în faţa voastră. Fanii mă motivează”.

În ciuda eșecului, sportiva noastră își poate păstra fotoliul de lider WTA. Astfel, după ce Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams, Naomi Osaka și Petra Kvitova o pot detrona dacă vor accede în semifinale, iar Elina Svitolina și Karolina Pliskova pot prelua fotoliul de lider dacă ajung în ultimul act, informează Digi 24.

Simona are nevoie de ajutorul Serenei Williams
În sferturile de finală de la Australian Open, Naomi Osaka o va întâlni pe Elina Svitolina, astfel că Simona are nevoie de o victorie a sportivei din Ucraina, pentru a spera că va rămâne lider WTA.

Petra Kvitova va juca împotriva lui Ashleigh Barty în faza următoare, în timp ce Karolina Pliskova o va întâlni în sferturi chiar pe Serena Williams.

Simona Halep va avea nevoie și de ajutorul Serenei Williams, pentru a rămâne lider WTA. Pentru Simo, ar fi ideal ca adversara de azi să ajungă în ultimul act, asta însemnând că le-ar elimina pe parcurs atât pe Pliskova, cât și pe învingătoarea dintre Osaka și Svitolina.

Sferturile de finală de la Australian Open 2019:
Serena Williams – Karolina Pliskova
Naomi Osaka – Elina Svitolina

Petra Kvitova – Ashleigh Barty
Anastasia Pavlyuchenkova – Danielle Rose Collins

* Învingătoarele din primele două sferturi se vor întâlni în prima semifinală, în timp ce sportivele care vor câștiga ultimele două sferturi vor juca cea de-a doua semifinală.

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns