Simona Halep a adus trofeul Wimbledon pe National Arena! Halep: “Am vrut sa deschid un drum spre un vis maret!”


Simona Halep e noua campioana de la Wimbledon, un nou motiv de mandrie pentru romani, dupa victoria de anul trecut de la Roland Garros. Halep a fost invitata de Federatia Romana de Tenis la un eveniment pe National Arena, unde zeci de mii de oameni sunt asteptati, intrarea fiind libera. Anul trecut, 20.000 de oameni au venit sa salute regina tenisului feminin. 

Simona Halep a oferit prima declaratie pe Arena Nationala: “Este o seara foarte speciala pentru mine, ma bucur foarte mult ca ati venit, sunt foarte fericita.”

Simona Halep a tinut un discurs si dupa analiza finalei de la Wimbledon.

“M-am eliberat de toata presiunea si am simtit ca toata munca de peste 20 de ani s-a realizat si s-a implinit. M-am gandit ca victoria mea poate insemna mult si pentru copiii care isi doresc sa faca ceva in viata. Mereu au fost oameni care mi-au dat incredere si care au fost langa mine. Le multumesc si celor care au cazut pe ganduri si s-au indoit de mine. Am reusit ceea ce probabil nu isi imagina ca putem reusi in tara noastra. Nu am vrut sa inchid gura nimanui. Am vrut sa deschid un drum spre un vis maret”, a declarat Simona Halep.


Simona Halep a tinut sa le multumeasca tuturor celor care au fost alaturi de ea, de la momentul in care a inceput tenisul si pana in acest moment.

“As spune ca e seara voastra, nu doar seara mea, am fost insiprata de acesti campioni care au venit in aceasta seara alaturi de mine. O parte din acest trofeu as vrea sa il dedic mamei mele care a fost alaturi de mine. Le multumesc parintilor, familiei, ei au fost foarte importanti, poate cei mai importanti si tuturor antrenorilor. De la 4 ani si jumatate am avut cei mai buni antrenori si vreau sa le multumesc. Bineinteles, doamnei Virginia Ruzici care a fost o inspiratie pentru mine, lui Ilie Nastase care ne-a facut sa iubim acest sport in totalitate, si domnului Tiriac care mi-a dat niste sfaturi foarte dure, dar benefice, si nu in ultimul rand Romaniei ca m-am nascut in aceasta tara”, a declarat Simona Halep.


Video

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns