Schimbări în grila Kanal D: ce emisiuni îşi schimbă ora de difuzare şi care este motivul

Reprezentanţii Kanal D au anunţat schimbări importante în grila postului. Mai multe emisiuni, printre care şi reality show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea, Totul despre dragoste“, îşi schimbă ora de difuzare.

Începand de luni, 4 februarie, „Puterea dragostei“ îşi va schimba ora de difuzare. Astfel, a doua parte a reality show-ului matrimonial va începe mai târziu, de la ora 17.00, în loc de ora 13.00. 

Aşadar, emisiunea va putea fi urmarită de luni până vineri, de la ora 11:00, si de la ora 17:00. Galele vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, de la ora 15:30, la Kanal D.

În căutarea adevărului“, emisiunea prezentată de Ernest, se mută la ora 13:00, în loc de ora 17:30, cum era difuzată până acum şi va putea fi urmărită în continuare de luni până vineri.

Şi „Teo Show“, emisiunea realziată de Teo Trandafir, va fi difuzată cu jumătate de oră mai devreme, respectiv de la ora 14:30, de luni până vineri. 

Mutările vin în contextul audienţelor bune pe care le face show-ul Andreei Mantea, notează Pagina de Media. 

Partea a doua din emisiunea „Puterea Dragostei“, din data de 30 ianuarie,  a fost lider de audienţă pe toate targeturile.

La nivel naţional, show-ul a avut o audienţă de aproximativ 950.000 de privitori în fiecare minut. Pro TV a fost următorul post clasat, cu o medie de 800.000 de telespecatori.

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns