Canale romanesti prin Satelit

Canale TV Romanesti LIVE in SUA si Canada

Canalul 502 – GLOBAL SPORTS

GLOBAL SPORTS este dedicat transmisiilor si evenimentelor sportive


Canalul 503 – Realitatea TV

Este un post TV de ştiri, care are programe diverse, legate de relaţiile locale şi internaţionale. Principiile de bază ale acestui post sunt obiectivitatea, acurateţea şi profesionalismul, furnizate dintr-o perspectivă globală.


Canalul 504 – ProTv International

ProTv International mentine legatura dintre telespectatorii sai si tara lor de origine, prin intermediul programelor de stiri cu cel mai bun rating, al programelor de divertisment de buna calitate, al filmelor clasice si al serialelor moderne, dar si gratie programelor interactive create special pentru romanii din strainatate.


Canalul 508 – RSC1

RSC 1 difuzeaza emisiuni pentru toate varstele si gusturile, reunind programele a 6 dintre cele mai bune canale de televiziune din Romania:
Prima TV – stiri si divertisment
B1TV – filme romanesti si talk-show-uri
Neptun TV – divertisment de la malul Marii Negre
Etno TV – muzica populara romaneasca si muzica de petrecere
RTN Chicago – emisiuni crestine


Canalul 509 – Antena International

Antena Internaţional oferă o varietate de programe de divertisment, de la ultimele ştiri şi talk-show-uri până la sport, comedie şi multe altele.


Canalul 505 – TVR International – free to air

Fiind un canal orientat spre divertisment, TVR Internaţional are o gamă largă de programe, oferind ştiri, filme, talk-show-uri şi multe altele, având o audienţă globală.


Canalul 511 – Radio Trinitas – free to air

Radio TRINITAS este postul de radio al Patriarhiei Române şi contribuie la susţinerea activităţii cultural-misionare a Bisericii Ortodoxe Române. Radio TRINITAS a fost înfiinţat în anul 1996 la iniţiativa şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, pe atunci Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei, şi a început sa emită în seara zilei de 17 aprilie 1998, la Iaşi, făcând parte, de atunci şi până la data de 27 octombrie 2007, din cadrul Institutului Cultural Misionar TRINITAS al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.


Canalul 512 – Radio Romania International – free to air

Cu RRI puteţi asculta ştiri şi rapoarte care acoperă problemele de actualitate şi fenomenele cele mai relevante ale vieţii sociale din România şi alte ţări, precum şi comentarii cu privire la modul în care sunt percepute de către întregul spectru al societăţii româneşti.