Robbie Williams, în premieră în România, pe 17 iulie.

Cântăreţul britanic Robbie Williams concertează în premieră în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie.

Concertul pe care Robbie Williams îl va susţine la Bucureşti a fost anunţat, într-o conferinţă de presă. La eveniment au participat, printre alţii, Marcel Avram, Denise Săndulescu, general manager D&D East Entertainment, Lenţi Chiriac, reprezentant D&D East Entertainment, şi Valentin Vasiloiu, reprezentant Eventim.

Biletele au fost puse în vânzare şi sunt disponibile prin reţeaua Eventim (în magazinele Germanos) şi online, pe eventim.ro, au anunţat organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

Preţul acestora diferă în funcţie de categorie. În cazul tichetelor pentru normal circle va exista o perioadă promoţională de două săptămâni, când se vor putea achiziţiona 8.000 de bilete la preţul de 140 de lei (plus taxe), urmând ca preţul acestora, ori după epuizare, ori după cele două săptămâni, să fie de 175 de lei (plus taxe). De asemenea, vor fi puse în vânzare bilete la golden circle – 430 de lei (plus taxe), diamond circle – 530 de lei (plus taxe) şi tribune VIP – 630 de lei (plus taxe).

Valentin Vasiloiu, reprezentant Eventim, a precizat că publicul a manifestat deja un interes foarte mare pentru acest eveniment şi că se aşteaptă la încasări foarte bune. Marcel Avram a spus că au încercat să facă în aşa fel încât biletele să aibă preţuri accesibile pentru toată lumea. De asemenea, acesta a menţionat că show-ul lui Robbie Williams este o producţie scumpă şi a fost posibilă în România şi cu ajutorul sponsorilor.

Robbie-Williams-1

Unul dintre cei mai mari artişti ai vremurilor noastre vine la noi în ţară şi sperăm să avem vreme bună, de aceea am ales luna iulie. Să fim pozitivi şi să ne bucurăm de show“, a declarat Marcel Avram, la conferinţa de presă.

Organizatorii promit că show-ul de la Bucureşti al lui Robbie Williams va fi unul exploziv de artă şi muzică, în stilul caracteristic al starului.

Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, “Let Me Entertain You”, pe care Robbie Williams îl susţine în 2015. Turneul “Let Me Entertain You” debutează pe 25 martie, la Madrid, şi va mai include show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte va include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

                                                                                                     Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum “Angels” şi “Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său “Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de “Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes “Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Sursa – mediafax.ro

1-echipamentgratuit

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns