Rhea Costa, primul brand de modă românesc inclus în calendarul oficial Milan Fashion Week

Rhea Costa devine primul brand de modă din România inclus de către Camera Nazionale della Moda Italiana în calendarul oficial al Săptămânei Modei de la Milano, alături de branduri precum Alberta Ferreti, Ermanno Scervino, Fendi, Gucci, Vionnet, Giorgio Armani sau Prada.

Rhea Costa a prezentat pe 21 septembrie colecția Primăvară/Vară 2018 în cadrul unei expoziții speciale, la Sala Cavallerizze din Milano (Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia).

„Includerea de către Camera Nazionale della Moda Italiana în calendarul oficial al Săptămânei Modei de la Milano este un pas firesc în parcursul Rhea Costa, după doar 5 ani în care colecțiile noastre au fost o prezență constantă, sezon de sezon, în magazine selecționate din Italia. Prezentarea colecției în Milan Fashion Week mă bucură enorm, în aceeași măsură în care o face feedback-ul primit de la femei din întreaga lume care aleg creațiile mele pentru felul în care se simt atunci când le poartă: feminine și puternice“, a declarat Andreea Constantin, designerul și fondatorul Rhea Costa.

Printre vedetele internaționale  care au ales să poarte creațiile designerului Andreea Constantin pe covorul roșu  se numără Kate Beckinsale, Ciara, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski, Demi Lovato, Kelly Rowland sau Catherine Zeta-Jones, iar piesele Rhea Costa se regăsesc în selecția a peste 50 de magazine multibrand și department stores din Europa Centrală, Rusia, Asia, Orientul Mijlociu.

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns