Regina Elisabeta, pentru prima dată la “London Fashion Week”

Regina Elisabeta a Marii Britanii a fost pentru prima dată prezentă la un show de modă marca Fashion Week, mai exact la London Fashion WeekSăptămâna Modei de la Londra.

Regina Angliei a stat chiar în primul rând, alături de Anna Wintour, editorul Vogue SUA, și a urmărit cu deosebit interes prezentarea de modă. În vârstă de 91 de ani, Regina Elisabeta a fost o surpriză pentru toți invitații prezenți la eveniment, cu atât mai mult cu cât participarea acesteia a fost ținută secretă până în ultima clipă.

Cu această ocazie, îndrăgitul monarh a înmânat Premiul Regina Elisabetha a II-a pentru Design Britanic unuia dintre cei mai emblematici creatori de modă ai Marii Britanii, Richard Quinn.

Este binecunoscut faptul că Regina Elisabeta este mare fan al designerului Angela Kelly, cea care, de altfel, i-a creat și ținuta pentru London Fashion Week și, totodată a stat de cealaltă parte a sa și a avut și inițiativa decernării acestui premiu.

Regina a purtat o rochie cu jachetă de tweed albastru deschis cu cristale Swarovski la care a asortat o broșă și o pereche de cercei clasici, o geantă și mănuși negre.

Sursa

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns