Profeţia greșită a lui Nostradamus. “Cine va câştiga alegerile din SUA”

Profetul Nostradamus a prezis că SUA vor avea primul președinte femeie din istorie, iar aceasta va fi Hillary Clinton, denumită de Nostradamus drept ”femeia bărbat”. Se pare că Nostradamus, asemenea sondajelor din SUA, s-a înșelat amarnic. 

În cartea ”Nostradamus – profețiile complete 2001-2015”, autorul Mario Reading analizează catrenele celebrului prezicător și susține că acesta a prezis-o pe Hillary Clinton, dar ce este mai interesant, este faptul că odată ajunsă la putere, ”femeia bărbat” va naște un conflict extrem de puternic în Europa de Est.

“Femeia masculină se va îndrepta spre nord. Va supăra aproape toată Europa şi restul lumii. Două eşecuri o vor pune în dezechilibru. Viaţa şi moartea vor întări Europa de Est.”, este enunţat în carte.

Focul lui Marte se stinge în Vărsător şi o energie masculină este depăşită de o femeie. Florida este cea îi va asigura victoria lui Hillary. Astrologic vorbind, Marte a intrat în vărsător pe 8 noiembrie, în ziua alegerilor, lucru care o avantaja pe Clinton.

Se pare totuși că Nostradamus nu a luat în calcul efectul Trump asupra statelor din vestul mijlociu al SUA.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns