Prima TV difuzeaza un serial de epocă italian multi-premiat. Când începe şi care e povestea

Din prima zi a noului an postul Prima TV va spune povestea unei iubiri impresionante într-un nou serial italian de epocă: „Elisa di Rivombrosa“. Din 1 ianuarie, telespectatorii vor vedea o poveste de dragoste interzisă, în care intrigile şi prejudecăţile vremii sunt cele care fac imposibilă relaţia între doi tineri.

Din 1 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 17.00, puteţi urmări la Prima TV un serial de epocă ce respectă cu fidelitate atmosfera anilor 1700 şi care surprinde prin eleganţă, decoruri, scenografie, costume, dar şi personaje bine definite.

Cu un buget estimat la 17 milioane de euro, „Elisa di Rivombrosa“ a primit numeroase premii în Italia: Programul anului la Telegatto, două premii Personajul anului la Telegatto pentru personajele principale, Elisa Scalzi şi Fabrizio Ristori.

Tot în 2004, regizorul şi protagonista, Vittoria Puccini (36 de ani), au primit premiul Sorelle Gramatica din Firenze, premiul Ficţiunea Anului 2004 Cineturismo din Ischia pentru regizorul Cinzia Th. Torrini şi actorii principali, şi două premii Tele Grolle 2004 pentru protagoniştii Vittoria Puccini şi Alessandro Preziosi (44 de ani).

Sinopsis

Frumoasa Elisa Scalzi, damă de companie a contesei Ristori, se îndrăgosteşte de fiul acesteia, Fabrizio. Din păcate, diferenţa mare de rang şi de avere face imposibilă căsătoria celor doi. Intrigile familiei îi vor pune la încercare pe Elisa şi Fabrizio, care vor trece prin nenumărate aventuri până să-şi găsească fericirea. Dar, rămâne de văzut dacă, în ciuda diferenţelor sociale şi a imixtiunilor celor răuvoitori, dragostea va ieşi triumfătoare.

Elisa este o fată născută într-o familie săracă dar care are o nobleţe interioară şi o frumuseţe care încălzeşte inima contelui Fabrizio Ristori. Dupa moartea tatălui ei, un legător de cărţi, este luată la castel ca ajutor personal de către contesa Agnese, mama lui Fabrizio. Viaţa ei se schimbă complet când se îndrăgosteşte de Fabrizio, fiul contesei, despărţiţi fiind de condiţia socială. Elisa trebuie să înfrunte aversiunea clasei nobile care vrea să împiedice relaţia sa cu contele Ristori şi va trece peste invidia celorlalţi servitori şi aroganţa familiilor aristocrate pentru a fi împreună cu alesul inimii sale.

Fabrizio este un tânăr conte, soldat in armata franceză, fiul celei mai vechi familii din regatul Sardinia şi aliat al regelui. El se intoarce acasă la aflarea veştii că mama sa e grav bolnavă. Fabrizio Ristori plecase din Rivombrosa cu 10 ani în urmă, după o dezamăgire amoroasă, fiind părăsit de cea care trebuia să îi devină soţie, marchiza Lucrezia, care s-a căsătorit cu un om mai puternic şi mai bogat. Acum se îndrăgosteşte de Elisa dar nu îşi poate trăi dragostea din cauza diferenţelor sociale dintre ei. Fabrizio acţionează cum îi dictează inima şi conştiinţa iar integritatea lui ca şi om, soldat şi om de stat se va vedea când va înfrunta corupţia nobilimii şi cea a conspiratorilor împotriva coroanei. Mai mult, Fabrizio intră în posesia unei liste de conspiratori împotriva Regelui pe care trebuie să o predea suveranului.

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns