Presa britanica, impresionata de noul Duster: Cumparatorii de masini ieftine nu au avut niciodata ceva mai bun

Una dintre cele mai importante agentii de presa din Marea Britanie a testat noul model Dacia Duster.

Press Association a avut in teste timp de cateva zile noul Duster, iar impresiile sunt pozitive.

“Cumparatorii de masini ieftine nu au avut niciodata ceva mai bun. Mergand inapoi in timp, clasa masinilor ieftine a fost populata cu vehicule teribile, fara dotari, fara echipamente de siguranta, fara pic de speranta.

Dar, astazi, daca doriti o masina off-road ieftina, puteti avea un Duster. Este inca incredibil de accesibil, dar este o masina adevarata si, in destul de multe feluri, o masina pe care sa v-o doriti”, a scris agentia britanica.

In plus, britanicii considera ca Duster este si o masina destul de placut de condus.

“Surprinzator pentru o masina atat de ieftina, dar Duster este chiar distractiv de condus. Nu este un hot hatchback, iar cumparatorii nu se asteapta sa fie, dar nu ai motive sa te plangi”, a mai scris sursa citata.

La final, britanicii au conchis ca Duster este o varianta de luat in calcul in cazul in care va aflati in cautarea unei masini ieftine.

“Noul Duster se afla in spatele rivalilor din clasa cross-overelor din cauza unui interior ieftin, dar avand in vedere pretul pare nedrept sa-l comparam cu acestea. Este o masina ieftina, cu multe abilitati si personalitate mica, in concluzie e o propunere atractiva”, a notat agentia britanica.

Dacia Duster are un pret de pornire in Marea Britanie de 9.995 de lire sterline. In tara noastra, pretul de pornire este de 12.450 de euro.

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns