Pedalând spre viitor cu bicicleta electrică

Cu toții ne amintim primele noastre încercări de a învăța arta pedalatului cu un oarecare zâmbet pe buze, dar pentru mulți dintre noi acele încercări au dus la crearea unor experiențe cu adevărat memorabile. Tocmai de aceea, la prima vedere, de ce bicicleta electrica? Cu alte cuvinte, de ce aș diminua farmecul clasicului pedalat folosind o bicicleta cu un motor electric?

Bicicleta electrică nu distruge farmecul pedalatului, ci îl augumentează. Cu alte cuvinte, această bicicletă nu reprezintă o nouă metodă a tehnologiei de a se infiltra în viețile noastre și de a distruge simplitatea ce exista odinioară, ci dimpotrivă, reprezintă un pas înainte, la nivelul întregii societăți, reușind să transforme clasicul vehicul cu 2 roți, într-unul mai practic, dar și mai atractiv.

Bicicletă electrică prezintă aceleași caracteristici pe care le are o bicicletă clasică, dispunând însă și de un motor electric, care poate fi oprit în orice moment își dorește utilizatorul, care permite atingerea unor viteze până la 32km/ h și dispune de un motor care funcționează pe baza unor baterii, consumul de resurse fiind astfel minim. Putând spune că această bicicletă electrică se poate folosi atât la o plimbare prin parc, cât și ca o metodă legitimă de a ajunge la locul de muncă într-un timp redus, fiind mai eficientă decât o mașină și mult mai prietenoasă cu portofelul dumneavoastră.

Dispunând de o clasică eficiență, o astfel de bicicletă oferă și un grad ridicat de accesibilitate celor care, din diverse motive, nu pot sau nu doresc să utilizeze clasica bicicletă. Astfel, un e-bike este o alternativă foarte atractivă atât pentru o persoană ce nu poate depune mult efort fizic, cât și pentru cei care nu își doresc o experiență alternativă de efort — relaxare, atunci când aceștia au de parcurs un drum mai lung.

Dar cea mai importantă caracteristică a bicicletei electrice este că oferă publicului o alternativă de transport nu doar eficientă și accesibilă, dar  și una extrem de sănătoasă, atât pentru noi ca oameni, cât și pentru minunata planetă pe care ne ducem existența.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns