Semnul Hollywood a fost din nou vandalizat in ajunul Anului Nou

Semnul Hollywood a fost din nou vandalizat in ajunul Anului Nou, cand, pe dealul din California, a stat scris “Hollyweed”, probabil pentru a sabatori primul an in care marijuana este legala in California, informeaza Variety.

Schimbarea literelor din semnul Hollywood este o traditie si vandalii au dat o noua lovitura in preajma Anului Nou.

Acelasi lucru s-a mai intamplat de Anul Nou in 1976, cand marijuana a fost decriminalizata in statul american, un localnic, Daniel N. Finegood a fost primul care a avut ideea ca semnul sa marcheze momentul.

Sergentul Robert Payan a declarat ca exista o filmare a incidentului, insa suspectul nu a fost inca identificat. Desi divizia politiei din Los Angeles are agenti care pazesc aproape de locul unde se afla semnul, autorii nu au fost vazuti. Incidentul este investigat drept patrundere prin efractie. Autorii modificarii au folosit o prelata pentru a acoperi literele O in asa fel incat sa le transforme in E.

La ora 10.30, duminica, echipajul a inlaturat literele modificate, schimband “weed” (iarba, marijuana, n.r.) cu “wood”.

Semnul a fost montat in 1923. Pe atunci, era vorba despre “Hollywoodland”, reclama pentru o firma de imobiliare din zona. Paza a fost sporita de-a lungul timpului in zona, iar semnul a fost modificat in mai multe feluri: “Save the Peak”, “Go UCLA”, “Ollywood” si “Holywood”.

Marijuana a fost legalizata in statul California in noiembrie 2016, iar rezidentii o vor putea cumpara din magazine incepand cu 1 ianuarie 2018. Intre timp, californienii pot detine, folosi si imparti canabis.

Sursa

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns