ossic xcover

Ossic X – Castile audio 3D care se ajusteaza instantaneu la ascultator

O experienta convingatoare in lumea virtuala nu se limiteaza doar la imagine, fiind nevoie si de un sunet care sa completeze atmosfera. Jocurile virtuale ar putea ajunge la un nou nivel odata cu introducerea pe piata a castilor Ossic X, care lasa utilizatorul sa auda 3D.

Sunt primele casti audio 3D din lume care se ajusteaza instantaneu la ascultator, crescand simtul spatiului auditiv si recreand acustic modul in care auzim zi de zi. Căștile fac acest lucru folosind o combinatie de algoritmi audio 3D, tehnologie de urmărire a miscarilor capului și senzori, ajustand directia din care vine un sunet si facand ca acesta sa fie mai profund, sa para real, informeaza Daily Mail.

In cazul unui “shooter” (joc in care utilizatorii se impusca virtual), cei care poarta astfel de casti vor auzi pasii din spatele lor ori focurile de arma care vin din dreapta, de exemplu, actionand in consecinta.

ossic x2

Castile nu se adreseaza doar amatorilor de jocuri, ci si celor care vor o experienta totala atunci cand asculta muzica ori privesc la TV.

a_original

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

Castile Ossic X nu au fost inca lansate, insa se pot face pre-comenzi prin intermediul Kickstarter. Pretul acestora este de 249 de dolari. Pentru a produce castile si a le pune in vanzare, s-au strans initial bani pe Kickstarter. Deja suma vizata a fost stransa si depasita, asa ca dispozitivul va intra pe piata in decembrie 2016.

Sursa: ziare.com, kickstarter.com

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns