O româncă a fost primită cu fast, în Israel. A fost vizitatorul cu numărul trei milioane (VIDEO )

O româncă a avut parte de o vacanță de neuitat în Israel, după ce a devenit vizitatorul cu numărul trei milioane care ajunge în acest an în Țara Sfântă. Ioana Isac și iubitul ei, Mihai Georgescu, au fost primiți cu fast pe aeroport și au avut parte chiar și de un tur personalizat, în Ierusalim, unde l-au avut pe post de ghid chiar pe premierul Benjamim Netanyahu.
Covor roșu, baloane și flori – asta au găsit românii Ioana Isac și Mihai Georgescu la aterizarea pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv. Ei au fost întâmpinați ca niște adevărate vedete. Motivul? Ioana Isac este vizitatorul cu numărul trei milioane care ajunge anul acesta în Țara Sfântă, în timp ce iubitul ei este vizitatorul cu numărul 3.000.001.
“Este o zi specială și o etapă istorică pe care o atingem acum când depășim pragul de trei milioane de turiști și atingem un nou record”, a declarat ministrul israelian al Turismului, Yariv Levin, care i-a întâmpinat pe cei doi români la aeroport.

Ioana a primit un certificat special, iar apoi ea și iubitul ei au fost conduși către limuzina care îi aștepta în fața aeroportului. Așa au început ceea ce, cu siguranță, a fost o vacanță de neuitat. Au fost cazați la hoteluri de lux, au primit un tur cu elicopterul și vor lua parte la alte experiențe de neuitat. De exemplu, în Ierusalim, ei au vizitat Turnul lui David, alături de premierul Benjamin Netanyahu.
“Ați câștigat premiul cel mare“, le-a spus premierul israelian românilor.

Potrivit unei statistici, din luna ianuarie și până în octombrie, 63.000 de români au mers în vizită în Israel. Numărul lor a crescut cu peste 57% față de aceeași perioadă a anului 2016, când 40.100 au mers în vizită în Țara Sfântă. În plin sezon, sunt aproximativ 64 de curse aeriene care decolează din țara noastră către Israel.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

 
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns