O fetiţă de 7 ani a trimis o scrisoare la Google, “Dear google boss”

Chloe Bridgewater, în vârstă de 7 ani, a trimis o scrisoare companiei Google, în care a menţionat pasiunea ei pentru calculatore şi şi-a exprimat dorinţa de a se angaja acolo, scrie Daily Mail.

”Şeful Google”, CEO-ul Sundar Pihchai, i-a răspuns la scrisoare şi i-a spus că ”abia aşteaptă să primească CV-ul ei” şi a încurajat-o pe fetiţă să îşi urmărească visurile.

Chloe, care locuieşte în Hereford, Anglia, a fost inspirată să compună scrisoarea după ce a văzut în imagini birourile de la Google, unde angajaţii beneficiează de scaune comode, karturi şi tobogane.

Scrisoarea originală a fost distribuită în mediul online de tatăl fetiţei, Andy Bridgewater.

Micuţa a explicat că tatăl ei i-a spus că dacă va continua să fie o elevă bună şi să ia note mari, într-o bună zi, va avea o slujbă la Google. Fetiţa a menţionat de asemenea că vrea să lucreze într-o fabrică de ciocolată şi să devină înotătoare olimpică.

Cei doi au primit înapoi o scrisoare de la CEO-ul companiei, Sundar Pihchai, care a încurajat-o pe Chloe să nu renunţe la visurile ei şi o aşteaptă să aplice pentru job la finalul şcolii.

Ambele fotografii au fost distribuite către publicaţii de tatăl lui Chloe, Andy Bridgewater.

 

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply