O conductă de bere, montată la cel mai mare festival de heavy metal din lume

Wacken Open Air, cel mai mare festival de heavy metal din lume, care se desfășoară în fiecare vară în nordul Germaniei, va fi deservit de o conductă de bere, informează DPA care citează un anunț făcut marți de organizatorii evenimentului.

Circa 75.000 de fani ai muzicii heavy metal sunt așteptați în fiecare an în localitatea Wacken din nordul Germaniei, consumul mediu de bere fiind calculat la 5,1 litri de persoană sau 400.000 de litri în total.

Conducta de bere va fi montată în încercarea de a proteja pământul din regiunea în care se desfășoară festivalul, după cum a explicat purtătoarea de cuvânt a evenimentului, Frederike Arns. ”Astfel, nu vom mai fi nevoiți să distribuim în fiecare zi în zonă camioanele încărcate cu butoaie de bere”, a spus aceasta adăugând că această opțiune este mult mai ”sustenabilă”.

Anul acesta, festivalul de rock va avea loc în perioada 3-5 august, iar pe scene vor urca circa 150 de trupe de succes, printre care se vor număra Volbeat, Amon Amarth, Kreator, Accept și Megadeath. Mai multe informatii despre programul festivalului, biografia si discografia fiecarei trupe participante, precum si informatii despre cum puteti procura bilete, pe site-ul oficial www.wacken.com.

 

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns