O adolescentă dintr-o trupă heavy-metal, prima semifinalistă de la „Vedeta populară“: cu ce doină a impresionat concurenta juriul VIDEO

Talent show-ul „Vedeta populară“, prezentat de Iuliana Tudor, şi-a desemnat, duminică seara, primul semifinalist. Ana Anuţoiu, solista unei trupe de heavy metal din Arad, s-a calificat în următoarea etapă a concursului.
Ardeleanca Ana Anuţoiu este prima concurentă pe care juriul de la „Vedeta populară“ o trimite în semifinala concursului de talente dedicat interpreţilor de folclor amatori, pe care TVR 1 l-a lansat duminică seara.
Ana are doar 16 ani, dar este deja cunoscută pentru muzica ei la Deva, unde s-a născut, fiind solista unui band de heavy metal – Blacklight.
Aş cânta toate genurile de muzică, începând de la jazz, până la manele, populară, rock… De toate aş face dacă aş avea timp. Pentru că asta este viaţa mea“, a spus Ana în filmuleţul de prezentare.
Dragostea pentru muzică vine de la tatăl Anei, care a studiat timp de 10 ani vioara. În concurs la „Vedeta populară“, Ana a impresionat juriul cu doina „Nu da, Doamne, nimănui“, (o melodie din folclorul românesc aleasă de ea, pe care a cules-o acum câteva săptămâni de la o bătrână de 89 de ani), dar şi cu duetul pe care l-a susţinut alături pe vedeta ei preferată, solista Mariana Anghel, cu care a interpretat pe scenă cântecul „Cimpoiul“. Costumul îmbărăcat de Ana Anuţoiu pe scena de la „Vedeta populară“ are 100 de ani vechime.

Despre talent-show-ul „Vedeta populară“

Din 22 octombrie, 54 de pasionaţi de folclor vor urca pe scenă să concureze pentru titlul de „Vedeta populară“ şi premiul pus la bătaie, în valoare de 100.000 lei. La finalul fiecarei ediţii se califică un singur concurent pentru etapele următoare ale concursului: semifinala şi finala.

Evoluţiile pe scenă vor fi notate de juriul format din Grigore Leşe, poetul Mircea Dinescu, interpreţii de muzică populară Laura Lavric şi Constantin Enceanu şi realizatoarea TVR Elise Stan.

Concursul de talente destinat interpreţilor amatori din folclorul românesc este prezentat de Iuliana Tudor în fiecare duminică, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns