Nicole Kidman a inaugurat sezonul Sărbătorilor de Crăciun la centrul comercial parizian Printemps

Actriţa australiană Nicole Kidman a lansat oficial sezonul sărbătorilor de iarnă, la Paris, odată cu inaugurarea vitrinelor de la centrul comercial de lux Printemps, care în fiecare an devin atracţie pentu numeroşii turişti ce aleg să-şi petreacă sărbătorile în Oraşul Iubirii şi al Luminilor, scrie Guardian.

Actrița în vârstă de 50 de ani a onorat invitația casei de modă Fendi pentru a da startul sărbătorilor din acest an.

Îmbrăcată cu o jachetă albă cu mâneci bufante și o fustă verde, Nicole Kidman a tăiat panglica roșie în prezența conducerii complexului comercial de lux situat în centrul Parisului, la doar câțiva metri distanță de legendarele galerii Lafayette.

Printemps estimează că aproximativ 10 milioane de persoane vor trece în perioada sărbătorilor pe strada în care se găsesc cele două galerii comerciale, pe Boulevard Haussmann din capitala franceză, și a dezvaluit o poveste imaginara pentru a atrage atenția vizitatorilor până la mijlocul lunii ianuarie.

Decorațiunile celor 11 vitrine au ca temă aventurile lui Jules și Violette, două personaje care fac înconjurul lumii în căutare de cadouri și care sunt însoțite de numeroase marionete și păpuși.

Peste 10.000 de lumini de basm şi peste 70 de păpuşi şi marionete au fost folosite pentru a crea atmosfera Crăciunului.

Aceste creaţii festive sunt parte a unei tradiţii în Paris, de la apariţia Printemps în 1865.

 

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply