Miss Franta a fost aleasă Miss Univers

Miss Franta, Iris Mittenaere, 24 de ani, a fost aleasă luni Miss Univers în cadrul unui concurs televizat desfășurat la Manila, impunându-se în finală în fața concurentelor din Haiti și Columbia, relatează AFP.

Născută la Lille, în nordul Frantei, Mittenaere, în prezent studentă la chirurgie dentară, a fost aleasă Miss Franta în 2016 și Miss Nord-Pas-de-Calais în 2015.

Frumoasa șatenă de 1,72 metri a declarat că dacă va câștiga concursul de frumusețe, va face campanie pentru promovarea igienei orale, potrivit site-ului Miss Univers, care o descrie pe câștigătoare ca o iubitoare “a sporturilor extreme, a călătoriilor și a gătitului de preparate franțuzești”.

“Am fost foarte surprinsă că am câştigat, mă simt binecuvântată”, a spus Iris. În discursul de după încoronare, Mittenaere a spus că vrea să meargă mai departe şi să promoveze educaţia copiilor şi a femeilor tinere.

“Miss Univers a fost un vis, fiecare fată vrea să fie Miss Univers…scena este uimitoare, totul este uimitor”, a spus Iris, radiind de fericire în timpul conferinţe de presă de după victorie.

Miss Franta, Iris Mittenaere s-a impus în finală în fața lui Raquel Pelissier (25 de ani), reprezentând Haiti, și a columbiencei Andrea Tovar (23 de ani).

În total 86 de tinere au concurat în cadrul celei de-a 65-a ediții a concursului Miss Univers. La ediția precedentă, filipineza Pia Alonzo Wurtzbach a primit titlul, după o gafă a prezentatorului care o desemnase inițial câștigătoare pe Miss Columbia.

Miss Univers este unul ditre cele mai cunoscute concursuri de frumusete din lume, concurand cu Miss Earth si Miss World.

 

Sursa

 

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply