Ministerul Turismului a publicat un nou clip de promovare a României

Ministerul Turismului a publicat, duminică noapte, noul videoclip de promovare a României, în care sunt prezentate ca atracţii oamenii şi obiceiurile tradiţionale, diverse locuri din ţara de origine a Contelui Dracula, a zmeilor şi a lui Făt-Frumos, dar şi Ilie Năstase, festivalurile de muzică şi cluburi din Bucureşti.

Sub sloganul „România, o destinaţie pentru 365 de zile de vacanţă pe an”, pe muzică interpretată de naistul Nicolae Voiculeţ, ţara noastră este prezentată ca un „loc viu, vibrant”, ca „tărâmul petrecerilor”.

„Ţi-ar plăcea România şi românii mei”, spune vocea din off. „Aici, oamenii sunt încă o poveste de spus oricând şi oricui. Aici s-au născut Contele Dracula, zmeii sau Făt-Frumos şi Ileana Cosânzeana”.

Sunt trecute în revistă Palatul Parlamentului – „cea mai mare clădire din Europa”, Ateneul, bisericile şi castelele, salina de la Turda şi hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, mocăniţa şi litoralul, festivalurile Neversea şi Untold.

Ilie Năstase, prezentat ca „primul numărul 1 mondial din istoria tenisului este român”, spune: „Te aştept în ţara mea. Pentru mine, România rămâne numărul 1”.

Clipul de prezentare are 3 minute şi jumătate şi variante mai scurte ale lui urmează să fie lansate.

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns