Maia Morgenstern și Marius Bodochi cuceresc America

Regizorul Victor Canache are emoții marii. Zilele acestea, pe 1 martie, a avut loc în America vizionarea filmului Capra Cu Trei Iezi.

Acest eveniment a fost organizat de Authentic Society for Language and Culture, sub patronajul Consulatului General al României la Chicago și cu sprijinul Stan Mansion. Scurtmetrajul a beneficiat de subtitrare în limba engleză.

Vizionarea filmului Capra Cu Trei Iezi, de inspirație folclorică după basmul cu același nume a lui Ion Creangă, a avut mare succes la vizionarea din Chicago. În rolurile principale apar Maia Morgenstern și Marius Bodochi. Producția cinematografică a fost făcută cu banii regizorului și a soției sale care își doreau de mult realizarea unui asemenea film.

Victor, care e și actor, a avut marii emoții, dar se pare că i-a reușit. A plecat în America alături de soția sa și dorește să își creeze acolo o carieră cinematografică de succes. Filmul, care e scurtmetraj, a impresionat oamenii care l-au văzut și acum Victor intenționează să îl transforme în lung metraj, căutând finanțări în acest sens și aplicând la mai multe companii și înscriindu-l la mai multe festivaluri.

Este un film de inspirație folclorică ce în mod sigur va cuceri publicil cinefil.

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns