madalinaghenea

Madalina Ghenea va fi coprezentatoare la Festivalul de la San Remo

Romanca Madalina Ghenea bifeaza inca o reusita peste hotare. Modelul si actrita a fost aleasa pentru a fi coprezentatoare la Festivalul de la San Remo.

Mădălina Ghenea, actriță și fotomodel de succes mondial, se va număra printre prezentatorii celei de-a 66-a ediții a Festivalului de muzică de la San Remo, a cărui principală gazdă va fi, ca și anul trecut, Carlo Conti, potrivit EFE.

Cariera Madalinei Ghenea, care a participat si la varianta italiana a emisiunii “Dansez pentru tine”, a inflorit in ultimii ani. Printre reusitele sale se afla si aparitia in filmul Youth, regizat de Paolo Sorrentino si in care joaca Michael Caine si Harvey Keitel.

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

Actriţa a fost prezentă, marţi, alături de colegii ei la o conferinţa de presă în cadrul căreia au fost oferite amănunte despre ediţia de anul acesta a concursului care se va desfăşura între 9 şi 13 februarie, la Teatrul Aniston.

În acest an, pe scena festivalului de la San Remo vor urca Laura Pausini, Eros Ramazzotti, Renato Zero sau grupul Pooh. Organizat începând din 1977, festivalul este un eveniment foarte popular în Italia.

Ca și în alți ani, competiția va avea două secțiuni: una la care se vor lua parte 20 de artiști consacrați, cu 20 de teme muzicale, și o alta în care vor concura opt muzicieni cu opt melodii noi.

Se vor acorda note de către telespectatori și juriu, iar cei mai puțin votați vor fi eliminați. Ca element de noutate, în 2016 publicul va putea salva una dintre melodiile slab notate, astfel încât aceasta să rămână în concurs.

Sursa: Europafm

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns