Loredana duce show-ul „Sentimente“ în Canada, într-un mini turneu

Loredana pregăteşte mini turneul „Sentimente“ pentru luna octombrie, artista urmând să plece în Canada pentru a-i bucura pe românii din diaspora.

Toamna se anunţă foarte încărcată pentru Loredana. Între filmările de la „Vocea României“ şi pregătirea unei noi superproducţii pentru Sala Palatului, în octombrie Loredana merge cu show-ul „Sentimente“ în Canada, într-un mini turneu, se transmite într-un comunicat.

Spectacolul „Sentimente“ a fost prezentat la Sala Palatului anul trecut şi a fost una dintre cele mai mari producţii ale unui artist român – peste 3 ore de show, 40 de muzicieni pe scenă, 13 look-uri spectaculoase ale Loredanei -, o producţie care a vorbit în ritmuri diverse despre emoţiile artistei, despre diversitate, curaj, autenticitate şi nevoia de a-ţi găsi puterea în mijlocul familiei.

Pentru turneul din Canada, artista pregăteşte o versiune specială a acestui spectacol care va conţine o parte importantă din cântecele pe care le îndrăgeşte diaspora, cântece care vor vorbi şi despre sentimentele publicului faţă de ţara natală.

Loredana păstrează astfel tradiţia de a-şi adapta cea mai mare producţie a sa anuală şi pentru publicul din diaspora, dar şi pentru cel din ţară care nu poate ajunge în Bucureşti la momentul premierei show-ului. Anul trecut, producţia Imaginarium a fost văzută de spectatorii din America, într-un super show desfăşurat la Webster Hall, iar anul acesta Loredana a prezentat diasporei din Marea Britanie show-ul Sentimente, acelaşi cu care a făcut un turneu naţional de 13 oraşe.

Turneul în Canada cuprinde oraşele Montreal, Toronto şi Calgary, se desfăşoară în perioada 9-12 octombrie şi este organizat în colaborare cu Escu TV.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns