Locul în care bărbații plătesc mai mult decât femeile pentru o cafea

În Australia bărbații servesc aceași cafea cu femeile, dar mai scumpă. Handsome Her este localul care a lansat acest concept în care bărbații plătesc cu 18% mai mult decât femeile, pentru aceași băutură, potrivit BusinessMagazin.

Ideea cafenelei vine din diferenţa de remunerare dintre sexe. Potrivit statisticilor, diferenţa dintre salariul unui bărbat şi al unei femei din Australia, care au aceaşi slujbă, este de 17% în favoarea bărbatului.

Preţul crescut al cafelei pentru bărbat nu este permanentă, ci doar o singură săptămână pe lună. Bărbaţii nu sunt obligaţi să plătească în plus dacă nu simt să facă asta. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulţi bărbaţi vin să consume o cafea pentru a plăti această diferenţă de preţ.

“Dacă bărbaţii nu sunt confortabili cu faptul că trebuie să plătească mai mult atunci noi nu-i vom da afară”, spune Alexandra OBrien, co-proprietara localului.

Suma extra va fi donată unei organizaţii caritabile care sprijină femeile şi copii.

Pe lângă această „taxă”, care va ajunge tot la nişte femei şi la copii, doamnele au prioritate la aşezatul la mese.

Bărbaţii au propriile spaţii în care noi nu avem voie să intrăm, aşa că de ce să nu avem astfel de spaţii şi pentru femei?”, a adăugat Belle Ngien, managerul cafenelei.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns