Tell America It’s Great! – Campanie inedita in Canada

Canadienii au urmarit cu atentie campania electorala a vecinilor americani si s-au gandit sa le dea o mana de ajutor pentru a le reaminti de ce tara lor este deja minunata.

Pornind de la sloganul lui Donald Trump, “Let’s Make America Great Again” (Sa facem America minunata/mareata din nou), o agentie de publicitate din Canada a lansat campania “Let’s Tell America It’s Great” (Sa ii spunem Americii ca e deja minunata).

Prin aceasta campanie, agentia i-a incurajat pe canadieni sa trimita filmulete in care sa spuna de ce America este minunata, arata Washington Post.
“Pentru ca suntem cei mai apropiati prieteni si vecini, credem ca este important sa facem ceva sa taiem din negativism si sa ii ajutam sa isi aminteasca, indiferent de cat de rele par lucrurile acum, ca sunt o multime de motive pentru care America este minunata”, se arata in descrierea campaniei.

Ce a urmat? O multime de oameni au trimis filmulete in care laudau America pentru orice, de la influentele muzicale la politicile sale publice. Alti canadieni au creat hashtag-ul  #tellamericaitsgreat pe care l-au folosit pe Twitter pentru a oferi alte motive pentru care America este deja minunata. NASA, Star Wars, Disneyland sau declaratia de independenta au fost cateva dintre motivele invocate de canadieni pentru a le aminti vecinilor lor ca America este minunata.

Agentia care s-a ocupat de campanie a precizat ca la sfarsitul acestui experiment cu totii au descoperit lucruri interesante despre America pe care unii nu le stiau, adaugand ca, avand in vedere toate lucrurile negative care sunt puse in discutie in aceasta perioada in SUA, americanilor le-ar prinde bine si putina atitudine pozitiva.

Campania candienilor a fost foarte apreciata de multi americani. “Canada este prietenul cel mai bun care apare in cea mai grea zi si iti aminteste de ce viata merita traita in continuare”, a scris cineva pe Twitter

Sursa: ziare.com

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

 1-echipamentgratuit-1030x215
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns