Kanal D a achiziționat un nou cooking-show după modelul „Mama mea gătește mai bine”

Kanal D se pregătește de gătit. Postul TV a achiziționat formatul internațional de cooking show „My Wife Rules”. Contactați de Paginademedia.ro, reprezentanții Kanal D a confirmat informația.

Emisiunea are drept concurenți cupluri căsătorite, iar timp de o oră, soțul trebuie să prepare un fel de mâncare după instrucțiunile soției, transmise printr-o cască.

La început, bucătarul-şef îi va prezenta o reţetă doar soţiei, iar aceasta nu are voie să-şi ia notiţe. Soţul va sta în bucătărie, iar soţia îl ghidează, oferindu-i instrucţiuni printr-o cască, pentru a reproduce cât mai bine felul de mâncare al chefului. După cele 60 de minute, preparatele vor fi prezentate soţiilor, care sunt legate la ochi şi trebuie să ofere note. În fiecare ediţie va exista un câştigător.

Formatul cumpărat de Kanal D este asemănător cu „Mama mea găteşte mai bine“, difuzat de Prima TV şi în care maestrul Horia Vîrlan jurizează farfuriile făcute de copii la indicaţiile mamelor.

În România există deja un astfel de format, Mama mea gătește mai bine, de la Prima TV, în care participanți sunt fii sau fiice care trebuie să gătească la indicațiile mamei. În fiecare ediție întrecerea se dă între două echipe de mamă/fiu, urmând ca juratul Horia Vârlan să declare farfuria câștigătoare.

Trailerul formatului:

Sursa:

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns