Kanal D a anunţat vedetele noului reality show de aventură „Exatlon“, filmat în Republica Dominicană

Postul Kanal D pregăteşte un reality-show după un format internaţional „Exatlon“, în care echipe formate din vedete şi persoane obişnuite vor avea de înfruntat probe dificile, care pun la încercare abilităţile fizice, dar şi psihice, pentru a câştiga marele premiu de 100.000 de euro.
Vedetele înscrise competitia „Exatlon“, reality-ul care începe la Kanal D din 7 ianuarie, sunt cântăreaţa Claudia Pavel (Cream), Diana Bulimar – gimnastă medaliată la competiţii olimpice şi europene, Vladimir Drăghia – fost înotător de performanţă şi actor, Giani Kiriţă – fost fotbalist la clubul Dinamo, Cătălin Cazacu – campion de motociclism viteză, Diana Belbiţă – luptătoare profesionistă de MMA, supranumită Prinţesa Războinică, Anca Surdu – dublă campioană mondială şi europeană la gimnastică aerobică, Ion Oncescu – luptător profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial şi european, şi Andrei Stoica – campion mondial la kickboxing, categoria heavyweight.
Acestor nouă vedete urmează să li se mai alăture, în viitorul apropiat, încă un nume cu greutate, care să întregească echipa starurilor. Cei zece vor fi nevoiţi să treacă prin probe de foc şi să înfrunte zi de zi echipa formată din concurenţi non-vedetă, femei şi bărbaţi, cu toţii la fel de preocupaţi de activităţile sportive, persoane care au fost selectate la un casting riguros, anunţă Kanal D.
Fiecare dintre concurenţii amintiţi este pregătit fizic şi psihic să facă faţă provocărilor unui concurs dur ce se va desfăşura aproape în timp real, sub ochii telespectatorilor din România, în peisajul exotic din Republica Dominicană, şi să câstige marele premiu de 100.000 de Euro.

„Exalton“ va marca o nouă etapă în istoria formatelor reality prin sincronizarea din punct de vedere al raportului între defăşurarea competiţiei şi momentul difuzării. Telespectatorii vor putea urmari aproape în timp real ceea ce se întâmplă cu concurenţii.

Cititi continuarea articolului AICI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns