Jandarmii din faţa Guvernului au primit flori de la tineri, în semn de mulţumire

Jandarmii din fata Guvernului, au primit joi dimineata flori de la tinerii protestatari, in semn de multumire !

Aseară şi-au făcut datoria şi ne-au apărat în faţa unor golani care nu aveau nicio legătură cu ce făceam noi“, şi-a explicat unul dintre tineri gestul.

Protestele din ultima lună ce au avut loc în contextul adoptării ordonanței de urgență de către Guvernul Grindeanu, au culminat cu incidente violente desfășurate miercuri noapte, când ultrașii unor echipe de fotbal s-au alăturat protestatarilor pașnici și au instigat la violențe, intrând în conflict cu jandarmii.

Cineva a apărut cu niște buchete de lalele, vreo 100 de fire. A zis că ar vrea să-l ajutăm să le împărțim jandarmilor și să le mulțumim pentru aseară, că au apărat protestatarii de huligani. Cei mai mulți jandarmi au primit florile. Tipul din stânga a zis ‘gata, ăsta e bastonul meu‘ ”, a scris un internaut pe Facebook.

În jur de 80 de persoane au fost reținute de jandarmerie, care a făcut apel la protestatarii ieșiți în stradă în vederea oferirii de materiale foto și video care pot ajuta la identificarea persoanelor violente, în vederea reținerii acestora. În dimineața zilei de joi, o fotografie emoționantă a apărut pe rețelele de socializare. Ca răsplată pentru intervenția exemplară a jandarmilor în timpul incidentelor violente, un protestatar a împărțit câte o lalea fiecărui jandarm aflat acum în fața Guvernului din Piața Victoriei. Fotografia face cât o mie de cuvinte.

                                                                                                 Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply