Jack Sparow la Mamaia: De la 1 mai se deschide un hotel cu tematica „Pirații din Caraibe“

Hotelul Bicaz din Mamaia va fi primul cu destinație tematică de pe litoralul românesc, iar activitatea și amenajările sunt inspirate din pelicula „Pirații din Caraibe“.
Hotelul Bicaz din Mamaia va reintra din acest an în circuitul turistic. El va fi rebranduit și reclasificat de la două la trei stele. Noua unitate hotelieră se va numi „Pirates Resort Bicaz“ și va avea 158 de camere și 8 apartamente, cu o capacitate de 300 de locuri. Hotelul este în curs de amenajare și va deschis oficial la 1 mai.

Vacanță cu pirați

Potrivit prezentării oficiale a hotelului, acesta va avea tematica de vacanță inspirată din seria „Pirații din Caraibe“. Restaurantul, barul și chiar locul de joacă pentru copii au tematica legată de povestea piraților.

Cei care promovează stațiunea Mamaia spun că tematica hotelului este una foarte bună. „Cred că va prinde bine un hotel cu tentă tematică. Afară se folosește publicitatea pe care o au anumite personaje din filme“, susține Corina Martin, președintele Asociației de Promovare Litoral- Delta Dunării.

Din prezentarea pentru sezonul din acestă vară, și ofertele sunt personalizate. „Totul va avea ca temă pirații. Personalul va avea și el costume inspirate din această temă“, a explicat Cătălin Alexandrescu, general manager al grupului Noy Business Transactions, compania care din care face parte hotelul.

hotel-bicaz

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

Pentru acest an, hotelul nu are servicii all inclusive anunțate în pachetele pe care le vinde, însă Alexandrescu a precizat că acest lucru va fi luat în calcul pentru viitor.

Hotelul Bicaz a fost construit după anii `70, în zona de nord a stațiunii Mamaia, unde se găsesc, printre altele, și hotelurile Vega, Siret, Dorna sau Junona. Această zonă a fost dezvoltată de comuniști după 1970 cu scopul de a crea locuri de cazare noi, destinate în general turiștior străini.

„Este un hotel care are majoritatea camerelor cu vedere spre mare, este amplasat aproape pe plajă și beneficiază de restaurant și bar“, a mai precizat președintele ANAT, Aurelian Marin.

Pirați și la Neptun

Tema legată de pirați va fi promovată din acest an și la Neptun. Nu de o unitate de cazare, ci de un parc de aventuri. Parcul de aventuri Paradis Land din Neptun, din pădurea Comorova, va avea și el tematică inspirată din poveștile cu pirați.

Mai există un produs tematic pe litoral. Este vorba de Paradis Land din Neptun. Tematica va fi pusă în practică de anul acesta din aprilie. Va fi o mascotă a parcului îmbrăcată în pirat, iar personalul va fi și el îmbrăcat în pirați“, a clarificat Aurelian Marin.

Tendința din ultimii doi ani de pe litoralul românesc a fost una de diversificare a ofertelor și de introducere unor produse noi cum ar fi pachetele all inclusive, dar și a unor facilități de petrecere.

Sursa: adevarulfinanciar.ro

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns