Iubire si Onoare

Iubire si Onoare

Actori Iubire si onoare : Madalina Draghici, Diana Dumitrescu, Augustin Viziru, Adela Popescu, Radu Valcan, Costel Constantin, Razvan Fodor, Dana Dembinski-Medeleanu, Nicoleta Luciu, Andreea Patrascu, Maia Morgenstern, Ioana Ginghina
Montaj Iubire si onoare : Mihai Mitici
Regizor Iubire si onoare : Iura Luncasu
Operator Iubire si onoare : Catalin Simioana
Producator Iubire si onoare : Alexandru Cseh, Ruxandra Ion
Scenarist Iubire si onoare : Simona Macovei, Sorina Ungureanu

Iubire şi onoare este povestea unei iubiri adevărate care are de înfruntat prejudecăţile şi resentimentele a două lumi: orientală şi europeană.

Ilinca (Madalina Draghici) este o fata moderna, care viseaza la o cariera de succes in PR si crede ca iubirea adevarata poate fi intalnita si in realitate, nu doar in povestile pe care le asculta cand era mica. Ea are o relatie cu un tanar din Bucuresti, Catalin (Razvan Fodor), caruia ii place sa traiasca viata la limita. Catalin s-a descurcat pe fortele proprii, ii plac banii si adora sa fie inconjurat de prieteni bogati si influenti. Desi la inceput e fascinata de viata pe care o traieste Catalin, cu timpul, Ilinca incepe sa realizeze, ca ea nu traieste decat un compromis.

[button font_size=”15″ color=”#000000″ text_color=”#ffffff” icon=”envelope-o” url=”http://forms.aweber.com/form/10/1110576910.htm” target=”_blank”]Aboneaza-te la Newsletter[/button]

Amir (Radu Valcan) este un seic fascinant si atragator, care a suferit deja pierderea unei sotii pe care a iubit-o. Este fiul unui emir bogat si puternic, nascut in Tara Luminii (Beled el Noor). In momentul cel mai putin asteptat, Ilinca il intalneste pe Amir intr-un club din Bucuresti si, inca din prima noapte, isi dau seama ca soarta lor este sa fie impreuna pentru totdeauna. Povestea lor pare una rupta din 1001 de nopti si amandoi realizeaza ca intalnirea lor a fost programata de destin.

Curand, insa, tinerii isi dau seama ca traiesc un vis si ca nu le va fi usor sa ramana impreuna avand de infruntat multe obstacole. Aziz (Augustin Viziru), fratele lui Amir, insetat de putere, se foloseste de relatia lui cu o rusoaica, Oxana (Diana Dumitrescu), pentru a-l inlatura de la conducerea firmei de diamante a familiei. La randul sau, tatal, emirul Hussein (Costel Constantin), isi doreste ca Amir sa ia de nevasta o femeie de aceeasi religie ca si el.

Pe de alta parte, mama Ilincai, Marieta (Maia Morgenstern) se impotriveste vehement relatiei fetei ei cu un arab, pentru ca stie ca o femeie care intra intr-o familie musulmana e obligata sa traiasca dupa reguli stricte, scrise si nescrise care ii ingradesc libertatea si chiar ii ameninta viata.

Sursa

1-echipamentgratuit-1030x215

[social_share style=”circle” align=”horizontal” heading_align=”inline” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”0″ pinterest=”0″ /]