1. CE SE AFLA IN PACHETUL PE CARE IL VETI PRIMI?

Coletul contine:

  • Receptor Neulion
  • Adaptor de curent
  • Telecomanda
  • Cablu HDMI
  • Cablu UTP – cablu de retea (1.5m)
  • Kit WiFi (USB Stick + cablu de extensie)
  • Set 2 baterii AA
  • Instructiuni de instalare in limba engleza
  • Termenii si Conditiile Companiei

2. CARE ESTE GARANTIA PENTRU RECEIVER-UL DE IPTV?

Garantia este de 12 luni de la momentul achizitionarii echipamentului. Puteti cere extinderea garantiei in primele 30 de zile de la achizitionarea serviciului. Pentru informatii, sunati la serviciul clienti formand 877.868.8248

3. ESTE USOR DE INSTALAT RECEIVER-UL SAU E NEVOIE DE UN TECHNICIAN?

Instalarea echipamentului este foarte simpla. In functie de ce surse de input aveti in televizor, conectati cablul corespunzator din receiverul nostru in televizorul dumneavoastra. Deasemenea, conectati cablul de retea din receiver in modemul sau routerul dumneavoastra. Instalarea este completa.

4. EXISTA SI OPTIUNE DE CONECTARE WIRELESS?

Da. Receiverul nostru se poate conecata si wireless cu toate ca nu recomandam aceasta conexiune. Sunt prea multe aparate de uz casnic care interfereaza cu semnalul wireless, astfel incat uneori transmisia poate deveni greoaie.

5. CARE SUNT CONDITIILE TEHNICE PENTRU FUNCTIONAREA CORESPUNZATOARE A ECHIPAMENTULUI DE RECEPTIE?

Pentru a primi serviciul de IPTV aveti nevoie de o viteza de download de cel putin 3 MB/s. Verificati cu providerul dumneavoastra de internet daca aveti sau nu viteza corespunzatoare inainte sa va abonati la serviciul nostru.

6. CUM AFLU CARE ESTE VITEZA CONECTIEI MELE DE INTERNET?

Pentru a afla ce viteza de download aveti la internet puteti accesa un website care va poate oferi aceasta informatie. De exemplu www.speedtest.net.

7. IMI TREBUIE NEAPARAT UN ROUTER, SAU ESTE SUFFICIENT DOAR MODEMUL DE CABLU SAU DSL?

Daca modemul dumneavoastra are mai multe porturi nu este necesar sa mai achizitionati un router. De asemenea daca aveti internet doar pentru receptionarea canalelor romanesti, nu aveti nevoie de un router. Dar daca aveti in casa un computer care este deja conectat la modem, atunci veti avea nevoie de un router prin care sa treaca semnalul de internet de la modem catre receiverul nostru.

8. CE FEL DE ENCRIPTIE SE POATE FOLOSI PENTRU SETAREA RECEIVER-ULUI PRIN WIRELESS?

Receiverul poate citi encriptiile WEP de 64 si 128 de biti, WPA si WPA2 cu protocoalele TKIP si AES. Daca echipamentul dumneavoastra intimpina probleme in a se conecta la reteaua dumneavoastra wireless, ne puteti contacta la orice ora pentru a cere asistenta tehnicienilor nostri. Puteti suna la 877.686.8248

9. VA FUNCTIONA SERVICIUL DUMNEAVOASTRA CU O CONECTIE DE TIP DIAL-UP?

Viteza minima necesara fiind de 3 MB/s, face conectia de tip dial-up imposibil de folosit cu serviciul nostru.

10. POT LUA RECEIVER-UL CU MINE CAND CALATORESC?

Da. Singura conditie este sa aveti o conectie buna de net oriunde mergeti.(3 MB/s)

11. MOMENTAN NU AM COMPUTER. POT SA AM SERVICIUL DUMNEAVOASTRA FARA SA AM UN COMPUTER?

Da, dar e posibil sa aveti nevoie initial de un computer pentru a seta serviciul nostru (in cazul in care sunt intampinate probleme la prima conectare Wireless)

12. PRIMESC MESAJUL ACCESS DENIED. CE INSEAMNA ACEASTA?

Mesajul acesta indica faptul ca receiver-ul dumneavoastra nu a fost inca autorizat. Va rugam sa sunati la 877-686-8248, si unul din operatorii nostri va activa receiverul dumneavoastra.

13. ODATA ACCESAT UN POST, PRIMESC IMAGINE NEAGRA. CE INSEAMNA ACEASTA?

Acest ecranse poate datora unor probleme de configurare din reteaua dumneavoastra de internet sau unor probleme cu unul din serverele Global Connect Network. Daca intampinati aceasta problema, sunati la orice ora la Serviciul Clienti – 877.686.8248 pentru a analiza cazul dumneavoastra.

14. PRIMESC MESAJUL UNABLE TO ACCESS YOUR REQUESTED PAGE. CE INSEAMNA ACEASTA?

Acest mesaj indica fie o problema la server-ul nostru, fie o problema la conexiunea dumneavoastra de internet. In primul caz, tehnicianul care monitorizeaza canalele, lucreaza la remedierea problemei.In al doilea caz, aveti o problema fie intre provider-ul de internet si modem, fie intre modem si router.

15. IMAGINEA IMI RAMANE BLOCATA. CE INSEAMNA ACEASTA?

Problema se poate manifesta si prin aparitia in centrul ecranului a unui simbol (o rotita care se invarte) care semnifica incapacitatea de a prelua informatia video. De obicei acest mesaj apare cand viteza de download a internetului dumneavoastra este sub limita normala de 3 MB/s. Va recomandam sa efectuati un test de viteza pe echipament si de asemenea pentru conexiunea dumneavoastra de internet.