INTERVIU Maurice Munteanu, membru al juriului „«Bravo, ai stil!

Maurice Munteanu (39 de ani), fashion editor al revistei „Elle România“ şi membrul juriului „Bravo, ai stil!“, a vorbit, într-un interviu pentru Adevărul, despre motivele pentru care iubitorii de modă ar trebui să urmărească show-ul de la Kanal D, dar şi cum a ajuns să lucreze pentru revista lui preferată, în urmă cu 15 ani.
Cu Maurice Munteanu, membru al juriului în emisiunea „Bravo, ai stil!“, m-am întâlnit în pauza de la filmări şi am stat de vorbă atât cât timpul ne-a îngăduit. Dar nu doar calitatea de „jurat“ e ceea ce-l recomandă. Fashion editor la revista Elle, pe Maurice l-am găsit aşa cum mă aşteptam: vesel, elegant şi sincer. A vorbit despre copilărie, discotecile din Bucureşti din vremea adolescenţei sale, mătuşa Nanette şi amintiri din „perioada de tristă amintire“. De la mamă, pe care o descrie ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din Bucureşti şi cu care a avut o relaţie specială, a moştenit pasiunea pentru modă, teatru, filme şi cărţi. Romanul „Coline în soare“, de Constantin Mateescu, primit în dar de la mama lui, este unul dintre lucrurile pe care îl păzeşte cu sfinţenie. A descoperit gustul pentru modă şi prin filmele regizorului Alfred Hitchcock, fiind îndrăgostit de apariţiile actriţei Tippi Hedren, îmbrăcată într-un taior verde impecabil. A vrut să devină actor şi chiar a dat de trei ori admitere la Facultatea de Teatru. A terminat, în schimb, Dreptul şi Facultatea de Jurnalism. Crede, însă, că pentru a deveni un bun stilist sau un bun fashion editor nu studiile sunt prioritare, ci pasiunea, talentul, dedicarea şi seriozitatea. O adoră pe Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron, îi place la nebunie Italia şi se descrie ca fiind un om normal, cu pasiuni normale. Speră să trăiască într-o Românie unde a dispărut discriminarea şi există o altă clasă politică.
Adevărul: Cum a venit propunerea pentru „Bravo, ai stil“?
Maurice Munteanu: Propunerea pentru „Bravo, ai stil!“ a venit telefonic (glumă din emisiune – n.red.). Am fost contactat telefonic de o doamnă care mi-a propus acest proiect, apoi m-am întâlnit cu cei de la Kanal D şi am căzut de acord să facem împreună treaba asta, cum se întâmplă în mod firesc.
De ce l-au ales pe Maurice Munteanu pentru a fi membru al juriului?
Asta n-aş putea să vă spun eu, dar probabil că au considerat că mă potrivesc în acest format, că experienţa mea poate fi cumva benefică acestui show. Nu? De ce te-ai gândi la cineva dacă nu ai crede că se potriveşte pentru un show TV? Deşi a face televiziune e puţin diferit, pentru că sunt foarte mulţi oameni care au experienţă, dar care nu pot face TV, fie pentru că nu trec testul sticlei, fie pentru că nu au carismă, fie pentru că sunt timizi. Nu spun acum că sunt eu cel mai carismatic sau că dau cel mai bine pe sticlă, dar acumulând experienţă de un an, filmând aproape în fiecare zi, da, pot spune că am ajuns la această concluzie.

Cititi continuarea AICI

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns