ING aduce în România plata cu telefonul mobil direct la POS. Cum funcţionează

ING Bank România a lansat serviciul de plată cu telefonul mobil ING Pay pentru clienţii persoane fizice, ce poate fi activat simplu din ING Home’Bank, după actualizarea aplicaţiei.

Serviciul este momentan disponibil numai clienţilor care folosesc un telefon cu sistem de operare Android, versiunea 4.4 sau superioră, urmând să fie anunţată şi o soluţie pentru utilizatorii de sistem iOS.

La activarea ING Pay, se emite instant şi gratuit un card virtual, ataşat la oricare dintre conturile curente în lei deschise la ING. Clientul poate configura care este contul pe care activează plata cu telefonul. Clienţii pot activa ING Pay pe două telefoane înregistrate ca dispozitive de încredere.

Plata efectivă cu telefonul presupune doar apropierea telefonului de POS, cu ecranul activat şi comunicarea NFC activată. ING Pay poate fi folosit la orice POS care acceptă plata contactless din ţară sau din străinătate. Dacă valoarea tranzacţiei depăşeşte suma limită setată din Home’Bank, utilizatorul va introduce codul pin setat pentru acest card direct în POS. În plus, clienţii pot seta din ING Home’Bank limitele de tranzacţionare pentru plăţile cu telefonul.

La fiecare plată cu ING Pay, clienţii primesc o notificare direct pe telefon, pentru a avea controlul tranzacţiilor şi sumelor aprobate, dar şi situaţia soldului. De aceea, o dată cu această lansare, serviciul de alerte push devine gratuit pentru toţi clienţii ING. Serviciul ING Pay nu implică niciun comision şi nicio taxă de utilizare.

ING Pay poate fi folosit chiar dacă telefonul nu este conectat la internet, pentru maximum 10 tranzacţii într-un interval de 15 zile. Apoi, va fi nevoie de o conectare la internet pentru o validare de securitate.

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns