Inelul purtat de Michelle Obama a fost creat de o româncă

La ultimul discurs al lui Barack Obama în calitate de Președinte al Statelor Unite, desfășurat pe 11 Ianuarie la Chicago, Michelle Obama a purtat pe mâna dreaptă un inel creat de designerul de origine română Narcisa Pheres.

Bijuteria face parte din colecția Aristeia, creată de Narcisa Pheres pentru brandul japonez Maki Jewelry și fost inspirată din grădinile Zen și templele din Kyoto.

michelle-obama-gettyimages-631436014-768x512

Inelul purtat de  Michelle Obama este realizat manual din aur alb și contine Ice Diamonds, gri și verzi.

Aristeia este un cuvânt grecesc ce înseamnă excelență sau perfecțiune, iar colecția păstrează un echilibru perfect între designul vintage și cel contemporan, fiecare piesă având o poveste aparte.

Cu toate că punctul principal de inspirație a fost Japonia, în bijuteriile create de Narcisa Pheres pentru Maki Jewelry se regăsesc și influențe din calătoriile designerului în Africa, India si Egipt.

michelle-obama-ring-768x768

Narcisa Pheres s-a nascut la Corabia, in judetul Olt, insa adolescenta si-a petrecut-o la Brasov. In timpul facultatii s-a indragostit de un japonez, iar cand a terminat studiile s-a casatorit si a plecat in tara Soarelui Rasare.

A studiat la Institutul de Modă Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra, Institutul Gemologic American și apoi s-a mutat în Tokyo și, ulterior, în Hong Kong, unde a dezvoltat la nivel internațional brandul exclusivist PHERES, răsfățând gusturile fine ale publicului doritor de exclusivism cu bijuterii unicat, diamante rare și vestimentații și accesorii masculine Bespoke.

narcisa-pheres

Romanca a marturisit, potrivit Forbes, ca in prima zi de munca la o firma de pietre pretioase, i s-a dat sarcina de curatare a toaletelor, si asta pentru a intelege munca fiecarui om din firma inainte sa ajunga in varf.

Reprezentanți ai famiilor regale, celebrități din lumea filmului și a sportului, jucători importanți din sfera afacerilor se numără printre cei care poartă bijuteriile Narcisei Pheres.

Brandul este reprezentat în România de Sorin Duțoiu și Christian Stan, specialiștii în Celebrity PR de la ADPM PR.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns