Încep „confruntările“ la Vocea României. Ce presupune noua regulă „non-stop steal“

Confruntările la „Vocea României“, difuzată de ProTV, încep în ediţia de vineri, 20 octombrie, iar noua regulă „non-stop steal“ îi va ţine pe cei patru antrenori în alertă.
Confruntările la show-ul „Vocea României“, difuzat de ProTV, încep în ediţia de vineri, 20 octombrie, iar noua regulă „non-stop steal“ îi va ţine pe cei patru antrenori în alertă.
După terminarea audiţiilor pe nevăzute, Tudor Chirilă, Smiley, Loredana şi Adrian Despot merg în etapa Confruntărilor cu câte 14 concurenţi fiecare, cu care vor forma câte şapte dueluri.
Dintre aceştia, antrenorii vor merge mai departe cu câte şapte concurenţi, însă au dreptul şi la câte un „steal“, încă din prima zi a etapei „confruntărilor“.
Ce presupune noua regulă „non-stop steal“
Astfel, concurentul salvat merge în „steal room“, unde sunt patru fotolii cu câte o poză a unui antrenor deasupra fiecăruia. Concurenţii din „steal room“ vizionează live tot ce se întâmplă în platou şi aşteaptă până în momentul în care află dacă rămân în show sau vor fi înlocuiţi.
În urma duelurilor, antrenorii pot salva un concurent eliminat dintr-o altă echipă, însă aceştia îşi pot schimba decizia şi pot alege în orice moment un altul, până atunci când găsesc o „voce“ pe care vor să o salveze.
Dacă un antrenor apasă singur butonul pentru a salva un concurent, cel salvat iniţial părăseşte competiţia. Dacă doi antrenori apasă butonul, concurenţii salvaţi iniţial stau cu sufletul la gură pentru a auzi decizia concurentului de pe scenă, de data aceasta.
La finalul confruntărilor, fiecare antrenor intră în etapa live-urilor cu câte opt concurenţi, şapte din echipa sa şi un „steal“ reprezentat de ultimul concurent care rămâne în scaun în „steal room“.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns