Imagini din cea mai nouă arenă sportivă din România (FOTO)

Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, a fost inaugurată cea mai modernă arenă sportivă din România unde se vor juca meciuri de hochei și de baschet ale echipelor naționale. Aproape 1,000 de persoane s-au înscris online ca să intre gratuit pe arenă.

 

Vizitatorii au putut vedea toate încăperile arenei, dar şi sala mare de joc ce are o capacitate de 3.000 de persoane pentru terenul de baschet şi 2.400 de locuri cel terenul de hochei.
Vizitatorilor le-a a fost pus la dispoziţie şi un autobuz, pentru că arena este la marginea oraşului, informează digi24.ro.

Impresiile vizitatorilor:
„Foarte frumos este o realizare tehnică de ultimă oră. Un lucru bun şi să vedem rezultatele sportive”. 

„Nu am mai fost niciodată pana acum unde stau VIP aşa că m-am simţit şi eu importantă pentru câteva minute. Îmi place totul”.
„Foarte frumos şi mare”.

Construcţia arenei a început în 2014 şi a fost finalizată anul acesta. 19 milioane de euro a costat acest complex, care are inclusiv săli pentru aerobic şi dansuri.
Antal Arpad – primar Sfântu Gheorghe: „Va fi şi gazda unor evenimente de business nu numai de sport şi cultură. A fost cofinanţat de primărie în proporţie de 20%, restul fiind finanţat de Compania Naţională de Investiţii”.

În luna septembrie, echipa de baschet Sepsi Sfântu Gheorghe va avea primul meci oficial pe noua arenă.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns