”Hoteluri” suspendate pe versantul abrupt al muntelui, in Peru

”Skylodge Adventure” sunt capsule suspendate unde te poţi refugia după o călătorie în sălbăticie. Se găsesc la 400 de metri deasupra Văii Sacre din Peru, de unde poţi admira peisajele naturale. Unicul mod să ajungi la aceste capsule, este să urci cele 1400 de trepte, săpate în piatra muntelui.

Cum Eco Turismul  devine din ce în ce mai popular în ultima perioadă, oamenii de afaceri au experimentat mai multe moduri de a ține pas cu dorințele clienților lor, fără să creeze un impact negativ ori cel puțin să diminueze acest impact asupra mediului înconjurător.

Compania, care își are sediul în Valea Cuzco (Cuzco Valley) din Peru – Natura Vive, a decis să proiecteze destul de minimalist designul noului hotel.

Cu impact negativ minim asupra văii Cuzco, această companie a construit trei capsule transparente, suspendate la o înălțime de 122 metri deasupra văii, ce oferă turiștilor dornici de adrenalină posibilitatea să admire peisajul ce se deschide în fața lor, într-o atmosferă destul de confortabilă.

Înăuntru însă, este un lux (cel puţin pentru un refugiu). Fiecare capsulă are paturi, baie şi deasupra o masă, unde te poţi bucura de micul dejun şi de panorama de 300 de grade pe care o oferă construcţia. De ce nu, poate fi şi un prilej pentru o cină romantică, cu vin, mâncare gustoasă şi restul.

Încăperile au o lungime de peste şapte metri şi o lăţime de 2,5 metri şi sunt realizate dintr-un aluminiu special, care se foloseşte şi în industria aerospaţială, şi din policarbonat rezistent la vreme rea.

Încăperile sunt de asemenea ecologice, interioarele fiind iluminate cu ajutorul energiei solare. Există doar trei astfel de capsule care au în total opt locuri, deci este nevoie de rezervare din timp.

Prin cele șase ferestre panoramice, care sunt și pereții capsulelor Skylodge Adventure, poți admira priveliștea ce-ți taie respirația, asupra văii din fața ta.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns