Google aniversează 19 ani de activitate

Compania Google, care deţine cel mai important motor de căutare pe internet din lume, sărbătoreşte, astăzi, 19 ani de la înfiinţare, printr-un doodle special: O roată aniversară plină de surprize.

Pentru a te bucura de surprizele simpatice pregătite de Google, trebuie să apeşi pe roata care apare pe pagina de pornire Google. Astfel, accesezi anumite jocuri online distractive pentru a sărbători Ziua Google.

Printre surprize se numără clasicul Snake, un meci de cricket, umilul Solitaire, o pinata sau jocuri de personalitate (în caz că vă întrebaţi, acum aveţi posibilitatea să aflaţi ce animal sunteţi prin Doodle-ul Ziua Pământului).

Totodată, Roata Aniversară Google a adunat diferite alte doodle-uri făcute până acum cu diverse ocazii, care au ajuns la inima utilizatorilor, cum ar fi aniversarea hip hop-ului.

Bineînţeles surprizele sunt multe, aşa că sunteţi invitaţi să le descoperiţi singuri şi să sărbătoriţi Ziua Google.

Nu de puţine ori am fost în situaţia în care am căutat pe cineva pe Google, poate chiar pe noi înşise. Ei bine, roata se poate întoarce, şi cei mai mulţi utilizatori şi-ar dori să ştie ce persoane au tastat numele lor pe renumitul motor de căutare.

După o întâlnire sau un interviu pentru un loc de muncă, există şanse mari ca cineva să vă caute în Google. Iar pentru a-i ajuta pe cei care mor de nerăbdare să afle cine le caută numele, a fost lansat un site care ajută utilizatorii să-şi gestioneze reputaţia online şi care îţi arată unde, când şi cum caută oamenii informaţii despre numele tău pe Google.

Pe scurt, BrandYourself ajută utilizatorii să îşi dea seama cine le caută numele.

Noua unealtă lansată în urmă cu cinci ani de BrandYourself funcţionează cu ajutorul unei baze de date a adreselor IP ale companiilor. Pe scurt, site-ul utilizează anumite baze de date pentru a descoperi la ce companie lucrează persoana care te caută pe Google. În plus, poţi află şi oraşul din care ai fost căutat, dar şi ce cuvinte au fost folosite pentru căutarea Google.

Pentru a obţine datele respective, o persoană trebuie să îşi facă un cont gratuit pe BrandYourself. Cu toate acestea, este valabil şi un profil cu plată, care îţi permite să optimizezi căutările.


Roata Aniversară GOOGLE . Compania Google îşi modifică logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Doodle-urile sunt reprezentări ocazionale ale logoului afişat pe prima pagină Google (www.google.ro), ce au acompaniat de-a lungul anilor toate căutările online făcute de utilizatorii Google din întreaga lume.

În 1998, fondatorii Google – Larry şi Sergei au participat la festivalul Burning Man din deşertul Nevada. Pentru că au vrut să-şi anunţe utilizatorii că vor fi plecaţi în acea perioadă, au adăugat emblema festivalului în spatele logoului Google. Primul doodle astfel creat a fost unul relativ simplu, dar ideea de a decora logoul companiei cu ocazia unor evenimente extraordinare a fost neaşteptat de bine primită de către utilizatorii Google, care au apreciat natura jucăuşă a acestor modificări.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a lansat în ultimii ani noi servicii pentru atragerea de noi utilizatori şi venituri.

Google Inc. este o corporaţie americană multinaţională, care deţine cel mai popular motor de căutare pe internet. Compania a fost fondată în 1998 de doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page şi Sergey Brin.

Google oferă o metodă simplă şi rapidă de găsire a informaţiilor pe internet, având o bază de date despre peste 8 miliarde de situri. Zilnic, motorul de căutare este consultat de milioane de oameni din întreaga lume.

Între timp, Google şi-a diversificat portofoliul, printre serviciile oferite numărându-se Google Maps, Gmail, Google Earth, Google Chrome şi reţeaua de socializare Google Plus. De asemenea, Google deţine site-ul YouTube.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns