Gmailify te ajută să profiți de beneficiile Gmail cu alte adrese de e-mail

Încă de anul trecut, aplicația Gmail de la Google pentru Android a permis utilizatorilor să acceseze și alte conturi de e-mail cum ar fi cele de la Yahoo sau Outlook. Acum, compania a lansat însă o nouă funcție care va aduce și mai multe caracteristici Gmail pentru utilizatorii care nu doresc să facă treacă prin dificultatea de a crea o nouă adresă de e-mail.

Gmail oferă utilizatorilor un inbox organizat, care clasifică e-mail-ul în secțiunile: Actualizări, Achiziții și Social / Updates, Purchases and Social. Funcția de glisare permite utilizatorilor să șteargă rapid mesajele lipsite de importanță, astfel încât să își curețe inbox-ul rapid. Gmail oferă, de asemenea și protecție anti-spam care folosește o rețea neuronală artificială ce detectează și blochează aceste tipuri de mesaje. De fiecare dată când un utilizator apasă “Raportați spam”, acesta permite platformei de e-mail să devina mai inteligentă la filtrarea mesajelor.

Noua funcție a aplicației Gmail pe Android, numită Gmailify, aduce utilizatorilor Yahoo, Hotmail și Outlook.com  posibilitatea de a se folosi de cele mai bune caracteristici ale Gmail, fără a fi nevoie să aibă de fapt, o adresă @gmail.

Astfel, utilizatorii își pot păstra adresele lor de e-mail existente și să folosească în același timp caracteristici care includ organizarea inbox-ului cu opțiunea de sortare automată în categorii, protecție puternică anti-spam, căutare mai rapidă, o mai bună notificare pentru e-mail pe dispozitive mobile, Google Now Cards pentru rezervări de călătorie și hotel și, bineînțeles, toate e-mail-urile vor fi amplasate într-un loc centralizat.

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

Pentru  a “Gmailify” adresele de e-mail existente, pur și simplu deschideți aplicația Gmail, atingeți Menu și apăsați pe Settings/Setări. Utilizatorul va putea apoi să selecteze contul non-Gmail pe care doreste să il ataseze. Există, de asemenea, opțiunea de a deconecta conturile, în orice moment, în timp ce încă au acces la ele din aplicația Gmail, dar fără caracteristica de Gmailify.

Google a lansat ieri Gmailify  versiunea 5.11 a aplicației sale în Magazin Play, și a declarat că are planuri pentru a adăuga alți furnizori de e-mail pentru a sprijini această funcție în viitor.

Noua funcție a aplicației Android vine după ce compania a lansat recent noi caracteristici pentru a spori siguranța utilizatorilor de Gmail de pe WEB. Acestea includ alerte în cazul în care utilizatorul este pe cale de a primi un mesaj de la sau de a trimite un mesaj la un destinatar cu o conexiune nesecurizată. Alerta este afișata ca o pictogramă de “lacat spart”, care va apărea în secțiunea din partea dreaptă de sus a e-mail-ului. Fotografiile de profil vor  cuprinde, de asemenea, un semn de întrebare dac[ avatarul lor nu poate fi autentificat.

CEO-ul Google Sundar Pichai a arătat că serviciul său de e-mail are acum un miliard de utilizatori activi lunar.

Sura: techtimes.com

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns