Gama Gerovital H3 Hyaluron C a fost desemnata “Produsul Anului 2018”

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, anunta ca, pentru al doilea an consecutiv, brandul Gerovital a fost desemnat “Produsul anului”.

Gama Gerovital H3 Hyaluron C, lansata in noiembrie 2017, a fost declarata castigatoare la categoria “Ingrijirea fetei”. Aceasta s-a evidentiat fata de competitie din perspectiva unui set de atribute precum inovatia, atractivitatea si gradul de satisfactie oferit consumatorilor.

Gerovital este unul dintre cele mai puternice branduri romanesti, a carui istorie de peste jumatate de secol a fost conturata de valori precum traditia, inovatia si increderea, puternic inscrise in ADN-ul brandului. Acest premiu reprezinta o validare a obiectivelor specialistilor Gerovital de a inova si moderniza constat portofoliul de produse, in functie de trendurile de consum si de cele mai recente descoperiri din domeniul cosmetic. Le multumim consumatorilor nostri pentru increderea si sustinerea acordata. Cu pasiune si dedicare vom continua sa ne implicam in afirmarea constanta a expertizei Gerovital – un brand relevant si valoros pentru toti romanii“, a declarat Razvan Alistar, PR Manager Farmec.

Gama Gerovital H3 Hyaluron C a obtinut acest titlu in cadrul galei Produsul Anului 2018. Linia cosmetica, ale carei formulari contribuie la estomparea semnificativa a ridurilor, la hidratarea si regenerarea pieli, a fost creata pe baza acidului hialuronic pur si lipozomal, in concentratie marita si a vitaminei C.

Cele 5 produse din gama sunt destinate ingrijirii tenului normal cu tendinta de uscare, adresandu-se in special femeilor cu varsta cuprinsa intre 30-50 de ani.

Competitia Produsul Anului premiaza cele mai inovative produse din Romania, care aduc un aport in imbunatatirea vietii consumatorilor, la 29 de categorii distincte de piata.

Castigatorii au fost desemnati pe baza punctajelor acordate de consumatorii participanti la sondaj. Cercetarea online s-a desfasurat pe un panel de 7100 de persoane, cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, intr-un esantion reprezentativ la nivel national.

Farmec va folosi eticheta “Votat Produsul Anului” pe ambalajele gamei Gerovital H3 Hyaluron C si in toate materialele de comunicare ale liniei, pe parcursul urmatoarele 12 luni.

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns