Federaţia Română de Fotbal lansează aplicaţia FRF4FAN pentru suporterii nationalei

Federaţia Română de Fotbal a lansat la începutul acestei săptămâni aplicaţia FRF4FAN, destinată suporterilor naţionalei, care vor să fie la curent cu evoluţia echipei de la EURO 2016 şi cu cele mai noi veşti. Competiţia debutează vineri, prin meciul cu Franţa şi va include peste 50 de meciuri în total.

Aplicaţia FRF4FAN are o interfaţă intuitivă şi conţinut bine organizat, oferind informaţii vizibile şi în mod offline. Există şi o secţiune My Fan Zone, în care suporterii se vor putea conecta la partea interactivă a aplicaţiei iGalerie, încadrându-se într-un tricolor uriaş. Din 10 iunie veţi putea şi partaja fotografii ce definesc emoțiile turneului printr-o serie de cadre înscrise în Concurs.

FRF4FAN include şi informaţii despre stadioane, detalii despre cum poţi ajunge la meciuri şi noutăţi legate de naţionala României. Vine şi cu un program detaliat al meciurilor, ghid turistic şi posibilitate de socializare via Facebook, Twitter, Instagram şi YouTube. Fiecare jucător al echipei noastre are un profil detaliat şi veţi putea primi pe ecranul telefonului o culoare, în funcţie de locul în care îl aveţi în tribună, pentru a forma un mare tricolor in ziua meciului.

Aplicaţia poate fi descărcată din App Store şi Play Store gratuit. În viitor va putea fi folosită şi pentru a cumpăra bilete la meciuri sau a face comenzi în magazinul online.

Sursa: mobilissimo.ro

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns